Hamilelikte Bulantı

kaaplanaslii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
8
0
1
31
Kızlar Merhaba
Hamile Kaldıktan ne kadar sonra miğde bulantılarınız başladı bide ilk bulantınız nasıl oldu ?

her hamilelikte mide bulantısı olmaz. kendinizi bu şekilde şartlamayın

Benim midem hic bulanmamisti. Hatta bende endise etmistim bir sorun varmidir diye. Hic bir sorun cikmadi ama.
Bulanti olacaksa, 8inci haftadan sonra basliyormus diye biliyorum.

inşallah mideniz bulanmaz. her hamileliktede bulanti olmaz. benim hastaymisim gibi hafif bulantiyla basladi ve dahada ilerledi. ayrica kokulara karsi asiri duyarliydim. hepsi cok rahatsiz ediyordu. tahmini 1 aylikken basladi . yani mide bulantimdan bir kac gun sonra, kan testi yapilmasinda 4 5 haftalik cikti. 3 ay sonunda hafifleyip gecti bulantim.

Ben 7. Haftadayım. Son 2 haftadır istisnasız her sabah kahvaltıdan önce ve sonra kusuyorum ama çokk hoşuma gidiyor. Bebeğimin yaşadığından emin oluyorum. Bulantım olmadığında kendimi kötü hissediyorum. Yoğun bulantın varsa sabah yataktan kalmadan 2-3 çubuk kraker yemeni öneririm gerçekten işe yarıyor.

Benim yeni yeni bulanmaya başlıyo sanırım gripte oldum bide üstelik bu sabah şiddetli diş ağrısıyla uyandim gözüme kadar vuruyo ağrısı daha ilk aydan boyle başladıysa ben 8 ay nasıl geçicek bilmiyorum

bende hamile olgugumu ogrenmeden once bulandi agzimin tadi gitti.yavas yavas basladi 8.haftadayim bulanti yanma cok fazla bian once gecse keske

daha yeni keseyi gördük kalp atışı bekliyoruz öğürme şeklinde bulantım olmadı ama bu ara sanki midemden çok kafamın içi bulanıyo..
Bi kenarda haşlanmış patates olması iyi olur ben bi parça ekmekle yiyorum bastırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…