Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh keske su icebilsem. Ben su ictikce kusuyorummHamileleğim boyunca hiç bulantım olmadı ama
bol su içersen seni rahatlatır ve bebeğinide çok güzel besler
1 2 damlada limon sıkabilirsin ama bol bol su iç günde 3 3.5 litre gibi tuz da fazla yeme hem ödem atarsın
Naneli sakız naneli şekerler bana iyi gelmişti rahat olun 3 4 aydan sonra geçiyorAhhh keske su icebilsem. Ben su ictikce kusuyorumm
Onlari da denedim ama oda artik fayda etmiyor. 6. Haftadan beri kusuyorum ve mide bulantisi gecmiyor. Suan 12. Haftadayim. Insallah gecer diye bekliyorumNaneli sakız naneli şekerler bana iyi gelmişti rahat olun 3 4 aydan sonra geçiyor
7. Haftadayım berbat durumdayım bendeOnlari da denedim ama oda artik fayda etmiyor. 6. Haftadan beri kusuyorum ve mide bulantisi gecmiyor. Suan 12. Haftadayim. Insallah gecer diye bekliyorum![]()
Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hepimizinki bi an once gecsiin. Tek dilegim buu7. Haftadayım berbat durumdayım bende![]()
Ben yiyemedikçe tansiyonum düşüyor ilaç verdi doktor bazen o bile etksiz kalıyor bulantılarımaAllah hepimizin yardimcisi olsun. Hepimizinki bi an once gecsiin. Tek dilegim buu
Ben artik ilacda icmiyorum. Hic bir sekilde fayda etmiyor banaBen yiyemedikçe tansiyonum düşüyor ilaç verdi doktor bazen o bile etksiz kalıyor bulantılarıma
Şey diyolar 12. Haftadan sonra bir sabah uyanıyosun jilet gibi kesiliyo bulantılar falan diyolar inşallah doğrudurBen artik ilacda icmiyorum. Hic bir sekilde fayda etmiyor bana
Evet oyle yazilari okudum. Insalah bi gun hepimizinki oyle kesilirŞey diyolar 12. Haftadan sonra bir sabah uyanıyosun jilet gibi kesiliyo bulantılar falan diyolar inşallah doğrudur