Hamilelikte bulantılarınız ne zaman başladı ve bitti ?🤰🏻

Acildeki Doktorun dediğine göre 4-5 haftalık uygulamaya göre 5 hafta 1 günlük 😂 3-4 gündür mide bulantım vardı ama bugün kafamı kaldıramıyorum öyle çok bulanıyor 🤦🏻‍♀️ bebeklerimizi sağ salim alalım kucağımıza inşallah mide bulantısı falan geçer gider 🥲

Benimde kilom var mide bulantım olursa zayıflarım diye düşünüyorum ama bulantı da çok kötü birşeymiş :KK43:
Gerçekten o kadar zor ki sabah vitamin hapı içmek için bir lokma kuru ekmek yesem o bile çıkıyordu yani çok kötüydüm ama kismette olmadı çocuk ztn hayırlısı buymuş

Gerçekten o kadar zor ki sabah vitamin hapı içmek için bir lokma kuru ekmek yesem o bile çıkıyordu yani çok kötüydüm ama kismette olmadı çocuk ztn hayırlısı buymuş
😪 Rabbim tez vakitte sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah bilmiyorum sebebini ama …

ben 12 haftalık hamileyim hamileliğin başlarında hiç bulantım yoktu sabah bulantısı denilen şeyi hiç yaşamamıştım 6. haftada veya 7. haftada başlamaya başladı her şeyden tiksiniyorum sabah bulantısı şeklinde değil genelde akşam oluyo ve çoookk uzun sürüyo. kendi evimde bile kalamıyorum mide bulantıları ve tiksinti yüzünden. yemek yapamıyorum 3 haftadır kaynanamda kalıyorum……. nitekim hala geçmedi

ben 12 haftalık hamileyim hamileliğin başlarında hiç bulantım yoktu sabah bulantısı denilen şeyi hiç yaşamamıştım 6. haftada veya 7. haftada başlamaya başladı her şeyden tiksiniyorum sabah bulantısı şeklinde değil genelde akşam oluyo ve çoookk uzun sürüyo. kendi evimde bile kalamıyorum mide bulantıları ve tiksinti yüzünden. yemek yapamıyorum 3 haftadır kaynanamda kalıyorum……. nitekim hala geçmedi
Ben hamile olduğum sıralar ailelerle biraz kötüydü aramız kendi evimdeydim hamileliğim de riskliydi en basiti pilav bile midemi alt üst ediyordu. İki kez hamile kaldım ikisi de nasip değilmiş. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın gerçekten çok zor çocuk sahibi olacağını öğrenip de kaybetmek😔

ammaaaan amaaann bulanıtlı gebe benim anacım.. 5. haftadan sonra bir başladı, iki ayda 9 kg verdim. şu kadar olsun geçer dediler o haftaya geldim, yok geçmedi.. tamam şu haftada kesin geçecek dediler o haftaya geldim geçmedi.. ne ilaçlar ne serumlar kar etti.. 20. haftama girdim hala bulantılı gebeyim.. ama neyseki 15/16. haftadan sonra bir tık bulantı ilaçları etki etti de kusmadan geçiyor günler ama bir gün unutsam ilacı hayat kabusa dönüyor. napalım beeee canları sağolsun :anne::KK200::anneadayı:

ammaaaan amaaann bulanıtlı gebe benim anacım.. 5. haftadan sonra bir başladı, iki ayda 9 kg verdim. şu kadar olsun geçer dediler o haftaya geldim, yok geçmedi.. tamam şu haftada kesin geçecek dediler o haftaya geldim geçmedi.. ne ilaçlar ne serumlar kar etti.. 20. haftama girdim hala bulantılı gebeyim.. ama neyseki 15/16. haftadan sonra bir tık bulantı ilaçları etki etti de kusmadan geçiyor günler ama bir gün unutsam ilacı hayat kabusa dönüyor. napalım beeee canları sağolsun :anne::KK200::anneadayı:
Rabbim çocuğunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da öyle dediler şunu ye geçer şunu iç gecer filan haftadan sonra bişey kalmaz diyorlardı ama hiçbiri fayda etmedi bana

Rabbim çocuğunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da öyle dediler şunu ye geçer şunu iç gecer filan haftadan sonra bişey kalmaz diyorlardı ama hiçbiri fayda etmedi bana
amin çok teşekkürler.. 11 yılın ardından gelince, ne olursa çekerim gözüyle yaşıyorsun.. zor geçmesine rağmen o kadar çabuk geçti ki birde çok ilginç zor sıkıntılı zamanları aklıma bıle gelmıyor valla

6 haftalık hamileyim keseyi gördük geçen hafta ama belirtim yok kasıklarımda kramplar oluyordu çoo hafif oda gitti normalmi belirti olmaması hamile gibi hissedememk

ilk gebeligimde 5.hafta basladı doguma giderken dahi bulantım vardı hiç geçmedi ikinci suan 21deyuz ara ara oluyor

Merhaba 4+4 tüp bebek gebesiyim Elhamdülillah , bulantılarım başlamadı ama belli başlı tiksindiğim bir kaç şey var mesela yumurta ve çikolata 🙈 Ve maalesef ben kusamıyorum öğürüp kalıyorum benim gibi olan var mı ? :KK43:
Sizin bulantılarınız ne zaman başladı ve bitti ?
8.haftamda başladı 12. Haftaya kadar korkunç dereceseydi sürekli ilaç kullandım ama 16. Haftaya kadar azalarak devam etti 7. Ayımda bir anda yeniden ortaya çıktı ve aniden kayboldu her anne farklı umarım hiç yaşamazsın

Bende hep bunu merak ederdim bu haftaya kadar yoktu ama şimdi perisanım 10.haftada başladı özellikle sabahları

Kizlar suan ben 7+4 hamilym. Daha mide bulantisi yok nerdeyse 8 haftalik olucam. Olmasi lazm degilmi

Back
X