- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten o kadar zor ki sabah vitamin hapı içmek için bir lokma kuru ekmek yesem o bile çıkıyordu yani çok kötüydüm ama kismette olmadı çocuk ztn hayırlısı buymuşBenimde kilom var mide bulantım olursa zayıflarım diye düşünüyorum ama bulantı da çok kötü birşeymiş![]()
Gerçekten o kadar zor ki sabah vitamin hapı içmek için bir lokma kuru ekmek yesem o bile çıkıyordu yani çok kötüydüm ama kismette olmadı çocuk ztn hayırlısı buymuş
Ben hamile olduğum sıralar ailelerle biraz kötüydü aramız kendi evimdeydim hamileliğim de riskliydi en basiti pilav bile midemi alt üst ediyordu. İki kez hamile kaldım ikisi de nasip değilmiş. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın gerçekten çok zor çocuk sahibi olacağını öğrenip de kaybetmekben 12 haftalık hamileyim hamileliğin başlarında hiç bulantım yoktu sabah bulantısı denilen şeyi hiç yaşamamıştım 6. haftada veya 7. haftada başlamaya başladı her şeyden tiksiniyorum sabah bulantısı şeklinde değil genelde akşam oluyo ve çoookk uzun sürüyo. kendi evimde bile kalamıyorum mide bulantıları ve tiksinti yüzünden. yemek yapamıyorum 3 haftadır kaynanamda kalıyorum……. nitekim hala geçmedi
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsinRabbim tez vakitte sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah bilmiyorum sebebini ama …
Rabbim çocuğunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da öyle dediler şunu ye geçer şunu iç gecer filan haftadan sonra bişey kalmaz diyorlardı ama hiçbiri fayda etmedi banaammaaaan amaaann bulanıtlı gebe benim anacım.. 5. haftadan sonra bir başladı, iki ayda 9 kg verdim. şu kadar olsun geçer dediler o haftaya geldim, yok geçmedi.. tamam şu haftada kesin geçecek dediler o haftaya geldim geçmedi.. ne ilaçlar ne serumlar kar etti.. 20. haftama girdim hala bulantılı gebeyim.. ama neyseki 15/16. haftadan sonra bir tık bulantı ilaçları etki etti de kusmadan geçiyor günler ama bir gün unutsam ilacı hayat kabusa dönüyor. napalım beeee canları sağolsun![]()
amin çok teşekkürler.. 11 yılın ardından gelince, ne olursa çekerim gözüyle yaşıyorsun.. zor geçmesine rağmen o kadar çabuk geçti ki birde çok ilginç zor sıkıntılı zamanları aklıma bıle gelmıyor vallaRabbim çocuğunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da öyle dediler şunu ye geçer şunu iç gecer filan haftadan sonra bişey kalmaz diyorlardı ama hiçbiri fayda etmedi bana
8.haftamda başladı 12. Haftaya kadar korkunç dereceseydi sürekli ilaç kullandım ama 16. Haftaya kadar azalarak devam etti 7. Ayımda bir anda yeniden ortaya çıktı ve aniden kayboldu her anne farklı umarım hiç yaşamazsınMerhaba 4+4 tüp bebek gebesiyim Elhamdülillah , bulantılarım başlamadı ama belli başlı tiksindiğim bir kaç şey var mesela yumurta ve çikolataVe maalesef ben kusamıyorum öğürüp kalıyorum benim gibi olan var mı ?
Sizin bulantılarınız ne zaman başladı ve bitti ?
inşAllah yaşamam8.haftamda başladı 12. Haftaya kadar korkunç dereceseydi sürekli ilaç kullandım ama 16. Haftaya kadar azalarak devam etti 7. Ayımda bir anda yeniden ortaya çıktı ve aniden kayboldu her anne farklı umarım hiç yaşamazsın