Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb 25 haftalik hamileyim 20 gün içinde 3 defa Burnum kanadi. Bu gece uykuda yakaladi uyandim çarşaf falan hep kan olmuştu sizce bu normal mi? Yasayan var mi?
İnt. Normal yaziyor canim kan basinci yükseldiği için kanayabiliyormus ama anneme anlattim annem ilk defa duyuyorum dedi sasirdi doktora git dedi kafam.karisti
Bende de burun kanaması oluyor ama af edersiniz peceteye gelince anlayabiliyorum 1 haftadır burnum tıkanık uyanıyorum bende arastırdıgımda normal diye gitmedim hastaneye
Ben dün kendi kontrolüm için gittim yeni benim daha.
Orda sırabeklerlen bir bayan karnı büyüktü yani yeni gebe değildi burnum kanıyor bazen dedi doktor da normal dedi
Doktorum iyidir özele gidiyorum
Mrb 25 haftalik hamileyim 20 gün içinde 3 defa Burnum kanadi. Bu gece uykuda yakaladi uyandim çarşaf falan hep kan olmuştu sizce bu normal mi? Yasayan var mi?