• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte burun tıkanıklığı

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
80
28
26
Selam kızlar yine ben :) hamilelik nezlesi olmuşum sanırım gözüm kaşınıyo damağım dudağım kaşınıyo gözlerim akıyo burnum tıkalı sürekli akıyo da.. size sorum gece hiç uyuyamıyorum burun tıkanıklığından bari bi sprey alayım diyorum hamilelikte hangi burun spreyi kullanılabilr?

Selam kızlar yine ben :) hamilelik nezlesi olmuşum sanırım gözüm kaşınıyo damağım dudağım kaşınıyo gözlerim akıyo burnum tıkalı sürekli akıyo da.. size sorum gece hiç uyuyamıyorum burun tıkanıklığından bari bi sprey alayım diyorum hamilelikte hangi burun spreyi kullanılabilr?
Keçibotnuzu, kaynatıp içmenizi öneririm. Saman nezlem vardı yıllardır hamilelikte dehşet derecede azdı. Nefes alamıyordım geceleri. Sabaha kadar ağladığım oldu. Keçiboynuzu kaynatıp içtim. Ve dahab ilginç olanı ne aşılar ne ilaçlar kullanmıştım yıllarca. Keçiboynuzundan sonra hiç olmadı. En kısa zamanda iyileimenizi, diliyorum

Keçibotnuzu, kaynatıp içmenizi öneririm. Saman nezlem vardı yıllardır hamilelikte dehşet derecede azdı. Nefes alamıyordım geceleri. Sabaha kadar ağladığım oldu. Keçiboynuzu kaynatıp içtim. Ve dahab ilginç olanı ne aşılar ne ilaçlar kullanmıştım yıllarca. Keçiboynuzundan sonra hiç olmadı. En kısa zamanda iyileimenizi, diliyorum
Teşekkür ederim deneyeceğim berbat bir şey ya uykum var uyuyamıyorum tıkanıyor burnum kalkıyorum açılmıyor da resmen yarım saatte anca açılıyor bir yandan akıyor mahvoldu burnum silmekten uykuya hasret kaldım

Teşekkür ederim deneyeceğim berbat bir şey ya uykum var uyuyamıyorum tıkanıyor burnum kalkıyorum açılmıyor da resmen yarım saatte anca açılıyor bir yandan akıyor mahvoldu burnum silmekten uykuya hasret kaldım
Çok geçmiş olsun.. Burun spreyleri kortizonlu oluyor o sebeple hamilelere önerilmiyor diye biliyorum. Çok feci bir his bilirim. Burun etleri şişerdi ve sürekli ağızdan nefes almay çalıçınca bir bir süre sonra ağızdan alınan nefes yetmiyor gibi gelirdi bana.

Ay bunun bi adı mı varmış ben de diyorum ki alerjim azdı ama bahar değil 🤧 Maalesef bende de var. Tamamen deniz tuzundan oluşan burun spreyleri var ancak benim burnumu açmıyor o yüzden boğularak geziyorum 😅

Ay bunun bi adı mı varmış ben de diyorum ki alerjim azdı ama bahar değil 🤧 Maalesef bende de var. Tamamen deniz tuzundan oluşan burun spreyleri var ancak benim burnumu açmıyor o yüzden boğularak geziyorum 😅
Evet varmış benim alerjim yok hiçbir şeye ama göz pınarlarım deli gibi kaşınıyor sulanıyor dudak çevrem kaşınıyor damağım kaşınıyor dilimle kalıyorum ve bildiğin hapşırma nöbetleri geçiriyorum burnum tıkanıyo ve akıyo ama dediğim gibi alerjim yok hiçbir şeye araştırdım falan işte meğersem hamilelik nezlesiymiş 🥺🥺😞

Okyanus suyu kullanıyorum burun bandı takıyorum ve yattığım odaya buhar makinesi aldım anca bu şekilde uyuyabiliyorum.

Açmıyorsa alerjidir 🥲 Direkt burunda etler şişiyo çünkü.

Konu sshibi çocukların da kullandıkları olur ama yine de doktora sorun.

Back
X