• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte burun tıkanıklığı

zehragzl35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar 8 haftalık hamileyim. Burnum tıkanık doktorlar ilaç vermiyor . Evde yapabileceğim hemen hemen her yöntemi denedim. Okyanuz suyu tuzlu suyla burun yıkama Çin yağı. Viks . Buhar makinası . Gargara . Zencefil. . Onerebileceginiz başka birşey varmı. Başına gelen ve su bana çok etki etti diyen biri var mı . Bu alerjinik rinit. Burnum kaşınıyor hapsuruyorum kulakların bile tıkalı. Ağzımdan nefes aldığım için boğazlarına hasta oldu . Antibiyotik verdiler mecbur kullanmaya başladım

Kızlar 8 haftalık hamileyim. Burnum tıkanık doktorlar ilaç vermiyor . Evde yapabileceğim hemen hemen her yöntemi denedim. Okyanuz suyu tuzlu suyla burun yıkama Çin yağı. Viks . Buhar makinası . Gargara . Zencefil. . Onerebileceginiz başka birşey varmı. Başına gelen ve su bana çok etki etti diyen biri var mı . Bu alerjinik rinit. Burnum kaşınıyor hapsuruyorum kulakların bile tıkalı. Ağzımdan nefes aldığım için boğazlarına hasta oldu . Antibiyotik verdiler mecbur kullanmaya başladım
Lütfen acil şekilde yazabilirseniz çok sevinirim

Lütfen acil şekilde yazabilirseniz çok sevinirim
Bende aynı durumdayım canım çok fenayım geceleri uyuyamıyorum resmen. Kadın doğumcu Otrivin kullan çok zor durumda kalırsan ama beş günü geçmesin dedi bugün ilk kez kullandım yaşadığımı hissettim. Ama sen yine bi doktora danış.. bende de alerjik rinit var sabahları güne hapşırıkla başlıyorum resmen

Valla ben 9 ay yaşadım birşeyde yapamadım ilac vs bir süre sonra alışıyorsun öyle yaşamaya. İkinci hamilelikte bir burun tıkanıklığı birde kabızlık 9 ay sürdü doğumdan sonra hepsi geçti

Son düzenleme:
Grip olunca çocuklara soğan kesip koyuyorm yanlarını o biraz açıyor. Doktora sorun yastiğa damlatılan bişey vardı hamilelikte kullanilir mi, nane yağı vs sorun bir zararı olmazsa biraz rahatlatır

Back
X