Konu başlığı açılalı çok olmuş ama şu an da benim gibi hamile olup burun tıkanıklığı sorunu yaşayan bir çok anne adayı vardır eminim. O yüzden tecrübelerimi paylaşmak istedim çünkü ben bir aydan fazladır bununla uğraşıyorum ve çok fazla araştırdım insanın böyle yaşayanların tecrübelerine ihtiyacı oluyor☺ Ben zaten burnumla ilgili yıllardır sorun yaşıyorum ameliyat da oldum ayrıca alerjik bir yapımda var ama bir şekilde idare ediyordum ancak hamileliğimin 10. Haftasından beri şu burundan çok çektim şu an 16. Haftamdayım. 3 kez kbb doktoruna gittim burnum çok kötü ödem yapmış hamilelikten. biri otrivine verdi ve onun dışında da açan olmadı ama o da çok zararlı ve bağımlı hale getiriyo ne yazıkki zor da olsa en son çöpe attım

Tabi bununla beraber deniz suyu otrinatura gibi daha doğal şeyler denesem de fayda etmedi. En son gittiğim doktor bi çaresi yok geçmesini bekleyeceksin dedi bi çare nasorinse sprey verdi sadece. ben bununla beraber okuduğum yazılarla bi umut papatya buharı yapmaya başladım. Sabah akşam yaptım ve 3. Gün nispeten rahatlamaya başladım. Tam olarak sprey mi huhar mı iyi geldi emin değilim ama en azından daha iyiyim☺Tamamen mükemmel uyuyamıyorum hala ama en azından bütün gece uyumamaktan iyidir zaten şu an devam ediyorum buhara belki gün geçtikçe daha iyi gelmeye başlar. Umarım kimse bu sorunu yaşamaz gerçekten çekilir gibi değil hiç mide bulantısı çekmedim çok şükür ama diyorum keşke midem bulansaydı da nefes alabilseydim. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar, bence bu papatyayı deneyin derim☺