Hamilelikte Çarpıntı

Constantinodino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2023
175
26
28
Merhaba arkadaşlar, ben 5 haftalık hamileyim. Gebeliğimden önceki 3 ay çarpıntı şikayetlerim vardı. Doktora gittim sinüs aritmisi var dedi. Beloc zok başlamıştık. Hamile olduğumu öğrenince kestim ilacı. Ama şimdi yine şiddetli çarpıntı ve baş dönmesi şikayeti yaşıyorum ve uyuyamıyorum. Doktor çok önermiyoruz gelişim geriliği yapabilir beloc dedi ama yine de kullanmak istersen kullan dedi öyle deyince de kullanamıyorum ama sabretmek de çok güç hamileliğin en başlarından böyleyse ilerleyen aylarda ne yapacağımı düşünüp durup strese giriyorum iyice. Hamileliğinde beloc kullanan arkadaşlar oldu mı acaba

Doktorun koyduğu tanı hakkında bilgim yok ama bende panik atak olduğundan ve kalp çarpıntısının nasıl olduğunu bildiğimden yazmak istedim. İnternette "Hayır. Solunum sinüs aritmisi aslında sağlıklı bir kalbin işaretidir." yazıyor. Demek ki tehlikeli değil yani ilacını kullanmasan da olur. Çarpıntın sık sık oluyorsa ve kalp atışlarını duyabiliyor, hissedebiliyorsan bir şeylerle oyalanmaya çalışmak en büyük önerim. Gereksiz yere ilaç kullanıp bebeğin gelişiminin olumsuz etkilenmesini istemem. Benim görüşüm bu şekilde tabi. Eğer dayanamayacağını düşünüyorsan umarım sorduğun ilaç hakkında bilgisi olan birileri vardır ve sana yardımcı olabilir. ^_^

Teşekkür ederimmm bende de panik atak var ve bu aralar ilaç kullanamıyor olacağımı bilmek sanırım bunu tetikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…