Doktora sordum o da normal diyip geçiştirdi ama Cidden çok acı verici bişey yürürken otururken sürekli ağrı oluyo. Peki doğumu kolaylaştırma gibi Bi faydasını gördünüz müBen yaşadım hemde ne ağrı ama oturup kalkarken ağlamamak için zor tutuyordum kendimi ama maalesef ilaç vs bir şey verilmedi. Bir dönem sürdü ve geçti yardımcı olmak isterdim ancak bana da yardımcı olunmadı tavsiyem yok :/
Vajinanın kemikleri sızlıyor ağrıyor ya o işte. Çok sağolun inşallah ama Doğuma kadar geçmiyo mu yaaHani şu bebeğin kafası sanki vajinandan çıkmak üzereymiş gibi bi baskı hissediyorsun ya, o mu çatı ağrısı? Eğer oysa bebek büyüdükçe herkes yaşamıştır o ağrıyı, doğurunca geçer :)
Sağlıklı doğumlar.
Vajinanın kemiklerinin sizlaması ağrı yapması gibi Bi acı oluyo ya o işte
Yok canım, daha doğrusu şöyle yapılan çatı muayenemde de zaten dar çıktı ve doktor sezeryan yapmamız lazım normal doğuramazsın demişti.Doktora sordum o da normal diyip geçiştirdi ama Cidden çok acı verici bişey yürürken otururken sürekli ağrı oluyo. Peki doğumu kolaylaştırma gibi Bi faydasını gördünüz mü
Ayyyyy geçmiş çok şükür ne zorluklar atlaşmışsınız siz öyleYok canım, daha doğrusu şöyle yapılan çatı muayenemde de zaten dar çıktı ve doktor sezeryan yapmamız lazım normal doğuramazsın demişti.
Bende doktora inat edip bunca işkence çekiyorum bana normal doğum yapacaksın demiştim o da doğum süren çok uzun sürer ve bayağıda yırtık olur demişti bende bunları göze alıp tamam demiştim.
Ancak doğum beklediğimiz hafta ben gebelik zehirlenmesi yaşadım sabahın 4ünde acile kaldırıp yarım saatte sezeryana alındım maalesef, benim hamileliğim çok sıkıntılıydı bu sadece biri
Onu Bi sorayım. Peki doğuma kolaylık sağladı mıBana magnezyum vermişti doktorum bunun için biraz hafiflemisti.
Cnm ben Sezeryan ile doğum yaptım bilemiyorumOnu Bi sorayım. Peki doğuma kolaylık sağladı mı
Teşekkür ederim ben de o Ağrı'yı yaşayanlardan biriyimBu ağrıyı yaşamayan yoktur :)
Sağlıklı doğumlar dilerim.
teşekkür ederimCnm ben Sezeryan ile doğum yaptım bilemiyorum
Doğumdan önce mi geçtivar
kendi kendine geçti sonlara doğru.
Hani şu bebeğin kafası sanki vajinandan çıkmak üzereymiş gibi bi baskı hissediyorsun ya, o mu çatı ağrısı? Eğer oysa bebek büyüdükçe herkes yaşamıştır o ağrıyı, doğurunca geçer :)
Sağlıklı doğumlar.
Doğumdan önce mi geçti
Teşekkür ederim. Geçecek olmasını duymak bile umut verici :)evet .
2 ay falan sürmüştü ama hangi ay başladı hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?