Hamilelikte catlak olusumunu engellemek

Meleknurr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
56
12
8
27
Hamilelik doneminde kullanilmasi gereken catlak onleyici krem tavsiyelerinz var mi kullanip etkisini goren

Hamilelik doneminde kullanilmasi gereken catlak onleyici krem tavsiyelerinz var mi kullanip etkisini goren
Birçok şey duydum ama bende bir türlü karar veremedim. Ama galiba tatlı badem yağı ve bebek yağı ile başlamayı düşünüyorum. Burda yerimi alayım belki aklıma yatan öneriler olabilir 🤷‍♀️

Sanırım ne kullanırsan kullan çatlamaya müsait bir cildin varsa çatlıyor diyorlar. Ben de mustela çatlak yağı kullanıyorum, şimdilik bir şey olmadı ama son haftalarda sanırım en çok oluyormuş

Bana doktorum lierac önerdi. Göğüs, karın, bacak, basene sürmek gerekiyor günde 1 veya 2 kere cildinizin kurumasına bağlı olarak.

Lierac kullandım. Bir tane çatlağm olmadı.
Vucut yapısylada alakalı biraz.

Birçok şey duydum ama bende bir türlü karar veremedim. Ama galiba tatlı badem yağı ve bebek yağı ile başlamayı düşünüyorum. Burda yerimi alayım belki aklıma yatan öneriler olabilir 🤷‍♀️
Yorumunz icin tesekkurler. Bende ilk bebek yagiyla baslayaym. Sizin yaziniz uzerine badem yagi ve bebek yagini arastrdim. Badem yagi tuylenme yapiyormus.
-Badem yağı tüylenme yapan bir yağdır. Çok uzun süreli badem yağlı bakımların tüylenme yaptığı bilinmektedir. Çünkü badem yağı kıl köklerini, beslemektedir. Bir çok kadının en muzdarip olduğu şey vücuttaki istenmeyen kıllardır.

Ben lierac aldım ama sürdükten sonraki hissiyatını hiç sevmedim. Hindistan cevizi yağını çok seviyorum. Sıklıkla Hindistan cevizi yağı sürüyorum.

Incia ile basladım 16. Haftada ilk büyümeye basladığında. Çok yoğun bi krem ilk esnemelerde iyi oldu onu tercih etmem bence. 30. Haftadan sonra bio oile gectim uzerinde doğal yazan. 39. Haftada tam göbek deliği civarında çok minik çatlsklaklarım oldu bence kılcal denebilir. Şimdi asla belli olmuyorlar. Bu arada göbeğim devasaydı.

Yorumunz icin tesekkurler. Bende ilk bebek yagiyla baslayaym. Sizin yaziniz uzerine badem yagi ve bebek yagini arastrdim. Badem yagi tuylenme yapiyormus.
-Badem yağı tüylenme yapan bir yağdır. Çok uzun süreli badem yağlı bakımların tüylenme yaptığı bilinmektedir. Çünkü badem yağı kıl köklerini, beslemektedir. Bir çok kadının en muzdarip olduğu şey vücuttaki istenmeyen kıllardır.
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim

Ben de 16. Haftada lierac ve biooil e başladım. Biooil haftada bir falan sürüyordum . Lierac her gün.
28. Haftada badger aldım sürümü ve kokusu kötü ama iyi nemlendiriyor. Yine lierac her gün sürüyorum arada badger daha yoğun olduğu için onunla da nemlendiriyorum . Şu an çatlak yok .
Olmayacağı anlamına gelmiyor ama olursa da çok yoğun şekilde olmaz. Genetik olarak da çatlamaya müsaitim kalçamda 1-2 kilo alıp vermeden kaynaklı çatlaklarım var.

Ben İlk başlarda araştırıp en iyisi diye pahalı, bir krem aldım. Sonra badem
yağını duydum ve çok çok daha ucuz. Badem yağı kullandım. Çatlamaya çok müsait cildim olmasına rağmen hiç çatlağım olmadı
Sanırım ne kullanırsan kullan çatlamaya müsait bir cildin varsa çatlıyor diyorlar. Ben de mustela çatlak yağı kullanıyorum, şimdilik bir şey olmadı ama son haftalarda sanırım en çok oluyormuş
Benim cildimde çok müsait ancak badem yağı kullandım, hiç çatlak olmadı

Back
X