Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birçok şey duydum ama bende bir türlü karar veremedim. Ama galiba tatlı badem yağı ve bebek yağı ile başlamayı düşünüyorum. Burda yerimi alayım belki aklıma yatan öneriler olabilirHamilelik doneminde kullanilmasi gereken catlak onleyici krem tavsiyelerinz var mi kullanip etkisini goren
Yorumunz icin tesekkurler. Bende ilk bebek yagiyla baslayaym. Sizin yaziniz uzerine badem yagi ve bebek yagini arastrdim. Badem yagi tuylenme yapiyormus.Birçok şey duydum ama bende bir türlü karar veremedim. Ama galiba tatlı badem yağı ve bebek yağı ile başlamayı düşünüyorum. Burda yerimi alayım belki aklıma yatan öneriler olabilir![]()
Bunu bilmiyordum teşekkür ederimYorumunz icin tesekkurler. Bende ilk bebek yagiyla baslayaym. Sizin yaziniz uzerine badem yagi ve bebek yagini arastrdim. Badem yagi tuylenme yapiyormus.
-Badem yağı tüylenme yapan bir yağdır. Çok uzun süreli badem yağlı bakımların tüylenme yaptığı bilinmektedir. Çünkü badem yağı kıl köklerini, beslemektedir. Bir çok kadının en muzdarip olduğu şey vücuttaki istenmeyen kıllardır.
Ben İlk başlarda araştırıp en iyisi diye pahalı, bir krem aldım. Sonra bademHamilelik doneminde kullanilmasi gereken catlak onleyici krem tavsiyelerinz var mi kullanip etkisini goren
Benim cildimde çok müsait ancak badem yağı kullandım, hiç çatlak olmadıSanırım ne kullanırsan kullan çatlamaya müsait bir cildin varsa çatlıyor diyorlar. Ben de mustela çatlak yağı kullanıyorum, şimdilik bir şey olmadı ama son haftalarda sanırım en çok oluyormuş