Hamilelikte çatlamalara nasıl önlem aldınız??

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
37
12 haftalık hamileyim henüz karnım büyümeye başlamadı ama her an gelebilir çatlaklar. Neler yapabilirim, siz neler yaptınız? Önerilerinizi bekliyorum.

12 haftalık hamileyim henüz karnım büyümeye başlamadı ama her an gelebilir çatlaklar. Neler yapabilirim, siz neler yaptınız? Önerilerinizi bekliyorum.
Canım ben biooil yağ kullanıyorum her gece. Onun haricinde gündüzleride nemlendirici kullanıyorum. Umarım bunlar işe yarar :) Ama bazen ne yaparsan yap çatlak oluşumunu engelleyemiyormuşsun artık biraz kısmet :KK45:

Ne yaparsan yap catlicagi varsa catliyor emin ol genetik bu. Biraz da vücut yapısıyla alakalı. Aynı ürünü iki kişi kullanıyor birinde yarayıp öbürüne neden yaramıyor. Öyle dusun, örneğini çok gördüm. Bende de var çatlak hiçbirşey yapmadım rahatsız değilim seviyorum

Haklısınız ama yine de bir önlem lazım. Yarın doktoruma sorucam bakalım. Birçok şey söyleniyo ama netleştiremedim daha.

23 aylık bir oğlum var ona hamileyken hiç catlamadim. Şimdi 34 haftalik hamileyim yaklaşık 2 haftadır gobegim bacakları m yan taraflarım catlamis durumda. Sanki kedi tirmalamis gibi. Bebek yağı sürdün ğer fırsatta ama tesir etmedi. Catlayacagi varsa çatlıyor çaresi yok malesef.

Back
X