• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte çilek sorunsali

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar bu sabah hamile olduğumu öğrendim.Bir sorum olacak bunlarin batıl olduğunu düşünüyorum ama okadar çok var ki bu durumla karsilasan artik korkuyorum.Dün ben cilek yedim ve sonra çilek maskesi yaptim neredeyse yüzümden vücudumun yarisina kadar kollarima vss.Ve cilek yiyip bir yere dokununca iz oluyormus bebekte veya ciger yenilince vs.Okadar korkuyorum ki su an var mi bunun bir gercekciligi?

Arkadaşım bunların hepsi batıl inanç, hurafe.
Doya doya çilekte yedim, ciğerde yedim hiçbişey olmaz. Canın ne isterse ye iç aklına bu tür saçma şeyleri getirip kendini üzme.

Arkadaşım bunların hepsi batıl inanç, hurafe.
Doya doya çilekte yedim, ciğerde yedim hiçbişey olmaz. Canın ne isterse ye iç aklına bu tür saçma şeyleri getirip kendini üzme.
Canim benim cok sagolasin artik okadar cok yazan var ki ben de korktum

Bende tesadüfen gördüm yazmak istedim ben de inanmayanlardanım aslında ama soyle bir şey oldu kızıma hamile iken okulda oglen yemeğinde meyve olarak Çilek vardı yemekhanede calışan abla hocam aman yedikten sonra elinizi yıkayın dedı bende aman ya inanmayın boyle seylere al bak gobegıme basıyorum elimi dedım sonra guldum yıkadım elimi kızım dogdugunda gobegınde Çilek vardı gercekten bildiğin Çilek yanı ama tesadüf mü yoksa gerceklık payı var mı bilemem şimdi ne olur ne olmaz diye dikkat ediyorum :)

Gecen canim cilek cekti yanastim tezgaha baktim cok hormonlular almaktan vazgectim bende oyle bir konu sandim yahu:)
esim almıs gecen bende hormonludur kotudur dedim ama baktım guzellerdi cok yemedim yine de:) ben dun karpuz yedim ne canım istedi varya:)) cok iyiymis hamileler icin

Kizlar bu sabah hamile olduğumu öğrendim.Bir sorum olacak bunlarin batıl olduğunu düşünüyorum ama okadar çok var ki bu durumla karsilasan artik korkuyorum.Dün ben cilek yedim ve sonra çilek maskesi yaptim neredeyse yüzümden vücudumun yarisina kadar kollarima vss.Ve cilek yiyip bir yere dokununca iz oluyormus bebekte veya ciger yenilince vs.Okadar korkuyorum ki su an var mi bunun bir gercekciligi?
sen bugün öğrenmiştin hamileliği. .. miss gibi ye çilekleri , aklını kurcalamasin sonra da yıka elini ne olacak sanki.

bugün bu yazıyı facede bi grupdada paylaştınız galiba. bence bişey olmaz eger olursa kesin benim bebektede bişeyler olur üç haftadır yiyoruz bugün yarın dogumum var unutmazsam yazarım buraya leke var ya da yok diye. mantıken olmuş olsa ellerinde de olur elimizede dokunuyoruz sonucta

bugün bu yazıyı facede bi grupdada paylaştınız galiba. bence bişey olmaz eger olursa kesin benim bebektede bişeyler olur üç haftadır yiyoruz bugün yarın dogumum var unutmazsam yazarım buraya leke var ya da yok diye. mantıken olmuş olsa ellerinde de olur elimizede dokunuyoruz sonucta
Evet :)) canim yemekten olmaz ama diyorlar yiyip biryerine surersen diye vs.Hadi ufaktan bir yere sursem neyse buyun vucuduma bulayinca bir korku sardi yoksa ben de cok inanmam bu seylere ama cok yazan olunca dusunmedim degil

iyide kadın diyoki yüzüme kollarıma sürdüm iz olurmuki diyo, yani yedim iz olurmu demiyoki, yediğinde bişi olmadığını, ama yediğin şeyi ciğer çilek nar gibi ellerini yıkamadan vücudunun bir yerine sürdüğünde lekesi olabileceği kültürümüzde var hurafe yada değil bilmiyorum ama inanıyorum, bende kışın nar yerken yüzüme suyu sıçradı umarım bişi olmaz doğunca görücez, umarım sendede bişi olmaz canım, benim kayınvalideminde çilekle bi hikayesi var ama neydi hatırlamıyorum, eşimin koltuk altına yakın bi yerde çilek zamanı çilek şeklinde iz çıkıyor mesela, artık aş mı erdi yiyemedi, yedi elini mi sürdü, anlatmıştı ama unuttum

Back
X