Hamilelikte cilt lekelemesi ve kuruluk

• Konu Sahibi Konu Sahibi quzuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

quzuu

fortis fortuna adiuvat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.160
699
323
Selamlar 16 haftalık hamileyim bu aydan itibaren cildim aşırı kurumaya ve yüzüm lekelemeyin başladı bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı.Kullanıp memnun kaldığınız ürünler veya yöntemler var mıdır .hamilelikte cilt bakım rutininiz nasıldı .cilt yapısı olarak karma cildim var ama şu an aşırı kuruya döndü

15 haftalık hamileyim.
Yüzüm kuruluktan dökülüyor artık resmen.Bugün iş yerinde pul pul masaya döküldü alnımDudaklarım paramparca üstlerini kabuk kapladı.Bacaklarım kollarım geriliyor kaşınıyor kuruluktan gece uyuyamıyorum.Nasıl bir sey anlamadım,dün komple yağ krem her seyi yaptım bugün yine aynı.
Cok bol su icmek sanırım bir nebze cözüm olabilir.

Bol bol su içiyorum ama bana mısın demiyor. Demek ki bu aylarda çok normal. Umarım geçici bir süreçtir

Bol bol su için cildinizi nemli tutmaya çalışın , vazelin Hindistan cevizi yağı etkili oluyor

Ya bu enteresan bir k9nu oldu.eskiden hamileliklerde boyle kuruluk sorun7 vs olmazdi.bucilt kurulugu problemini artik herkesden duyar oldum es dost akraba mutlaka bunu tetikleyen birsey olmali ya yediginiz ya ictigimiz ya havadan.hamilelikde zeytin yagi surmenizi oneririm en azindan kimyasal degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…