Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende şunu merak ediyorum... ilişkide orgazm olmaının bebeğe zararı varmı ? ben şuan 9 haftalık hamileyim 5 haftalıkken orgazm oldum ve kan geldi ilişkiye girmeden sadece yüzeysel yaşandı okadar yani hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç ilişkiye girmedim yüzeysel oldu sadece.. düşükle sonuçlanır diye neredeyse eşimi öpmeyecem bile progestan kullandım bir kutu sonra kesildi ama ben açıkcası doğuma kadar ilişkiye girmeyi düşünmüyorum bebeğime bişey olmasın diye..merak ediyorum orgazm bebeğe zararlımı diye
inanmiyorum orgazm olmak demek bebegin disari atilmasi demek demis arkadas neye dayanarak soylemis bilmiyorum bende 11 haftalik hamjleyim ayni sorulari bende doktoruma sordum turkiyeden duydugum hurefeleri anlamsiz sorulari ......
son haftaya kadar iliski serbest herhangi baska bir problem yoksa tabii..
orgazm olunca da rahim kasilir evet ama bebege zarar vermez cok az kan gelse dahi korkma demisti normal seyler bunlar kimi icine bosalinca karinda agri yapar der hicbir dogrulugu yok bunlarin inanin....![]()
inanmiyorum orgazm olmak demek bebegin disari atilmasi demek demis arkadas neye dayanarak soylemis bilmiyorum bende 11 haftalik hamjleyim ayni sorulari bende doktoruma sordum turkiyeden duydugum hurefeleri anlamsiz sorulari ......
son haftaya kadar iliski serbest herhangi baska bir problem yoksa tabii..
orgazm olunca da rahim kasilir evet ama bebege zarar vermez cok az kan gelse dahi korkma demisti normal seyler bunlar kimi icine bosalinca karinda agri yapar der hicbir dogrulugu yok bunlarin inanin....![]()
hurafe mi![]()
![]()
eğer sorunlu bir hamilelikse cinsel ilişki yasaklanır,çünkü rahmin kasılması oksitosin hormonu salgılar..
hangi dr a istersen sor yeniden.,
daha 11 haftalık hamilesin,hele bir ilerleyen aylara da gel hele........
* Orgazm, hangi durumlarda doğum sancısını başlatabilir? Böyle bir durumda ne yapmak gerekir?
Orgazm rahimde kısa süreli kasılmalara neden olabilmektedir. Miyadına ulaşmamış bir rahimde bu kasılmaların doğum sancısına ulaşma olasılığı düşük. Öte yandan erkek orgazmıyla birlikte vajinaya boşalan meninin içinde bulunan prostaglandin adlı maddeler rahimğzının olgunlaşmasına ve kasılmalara duyarlı hale gelmesine neden olabilmektedir. Bu iki faktör miyadına gelmiş bir gebelikte beraberce etki ederek zaten yakında başlayacak olan doğumu tetikleyebilir ve çoğu durumda da öyle olmaktadır. Bizim cinsel yaşamı bazı durumlarda kısıtlamamızın nedeni işte bu. Çoğul gebelik taşıyan, erken doğum riski yüksek olan, kanaması olan, suyu gelmiş olan anne adaylarında bu iki mekanizma (kadın orgazmının rahimde kasılma yaratması ve erkek orgazmıyla birlikte meniden vajinaya geçen prostaglandin maddeleri) doğum eyleminin başlamasına neden olabilmektedir.
hayatım zaten dr lar eğer bi sıkıntı yoksa tıbbi sorun yoksa yasağı gerek görmüyor Benimde ilk 3 ay yasaktı mesela kanamam vardı ama şimdi henüz bişey söylemedi 35 haftalık hamileyim Ve ilk hamileliğimde 9 ay boyunca hiç sorun olmadı Tabii kendinin ve eşinin bu olayı normal görmesi gerekiyor en başta![]()
arkadaşım sorunlu hamilelikse dedim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin ancak ilk 3 ay bir şey olmazsa sonra da bir şey olmaz diye bir şey yok ve her hamilelik birbirinden farklı..bunu ilk hamileliğinin yarısında rahim ağzı yetmezliğinden ikizlerini erken doğumla kaybetmiş ve sonraki hamileliğinde rahim ağzını serklaj dikişi ile diktirip nerdeyse tüm hamileliği boyunca hastanede yatarak geçirmiş ve Allah ın da yardımıyla ikiz meleklerinin kardeşlerini kucağına almış bir anne olarak söylüyorum..
hamileliğin başında olan arkadaşlar ilk 3 ayı atlattık bir şey olmaz diye düşünmeyin..Muhakkak 3 haftada 1 TİT tahlili yaptırın ve muhakkak rahim ağzı uzunluğunuzu doktora ölçtürün...