• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte cinsel hayatınız nasıl.lütfen yardım!

Önceki hamilelik için çok üzüldüm canım Yavrularını allah analı babalı büyütsün Bu arada ne kadar şanslıymışsın ikiz hamilelik hemde ikinci kez ... Ama çok sıkıntı çektiğin için bu kadar hassas olmuş olabilirsin bu konuda ... Güzel söylemişsin her hamilelik aynı olmaz
:71:

teşekkür ederim sağolun,size de sağlıklı doğumlar dilerim..

OrgaZm bebeğe faydalıdır bu kaynaklarda da belirtiliyor açıkça. Arkadasın yorumunda komik:) dışarı atılır yazmış:) bari atilabilir de:) %100 yani haha:) öyle olsa benim coktaaaaan atilirdi:)

aynı sıkıntıları bende yaşıyorum, hamilelik döneminde çok daha istekli bir döneme girdim belki 5 katı diyebilirim ama bu eşimde tam tersi, bebeğe zarar veririm düşüncesiyle ve benzer nedenlerle 2 aydır çok uzak... bunun çok sıkıcı bir durum olduğunu düşünmeye başladım ve pes ettim.artık bende istemiyorum küstüm... :(

40+3 üm bugun ve ve kizimin henüz gelmeye niyeti yok , gecmek bilmiyor vakit, yazdiklarimin konu ile ilskisi ise, hastanede sanciyi baslatmak icin vajinal yoldan verilen ilac ile spermlerin icinde olan bir etken madde ayni özellikleri tasiyormus ( ya da tamamen ayniymis) dün doktorda onayladi hastanede, esinizden yardim alin diye dogumu baslatmak icin ... Biz benim 12. Haftada yasadigim siddetli kanamalar yüzünden ara vermistik benim aktif katildigim cinsel yasama ama yakin olmaya belki 3 4 hafta ve 32. haftadan itibaren de tekrar normal bir sekilde devam ediyoruz . Son 1 haftadir ben istemedigim icin birlikte olmamistik ve ben hergün nst ye baglaniyorum hic sancim cikmiyordu evelsi aksam birlikte olduk sancilar tekrardan basladi dün de doktor ben ne yapabilirim sancilari arttirmak icin dedigimde esinden yardim al dedi ;)) sanirim gercekten ise yariyor , kizimin pazara kadar vakti var kendinin karar vermesi icin ( biz de anne baba olarak üzerimize düseni yapmaya devam edecegiz tabi o güne kadar ;)) ) gelmeye yoksa pazar günü vajinal jel ile sunni sanci vermeye baslayacaklar hastabeye yatirip 13 sene önce oglumu sezeryanla dünyaya getirdigim icin dozu cok yavas ayarlamalari gerekiyormus rahmin yirtilma riskinden dolayi :(( yani sancilar verilmeye baslandiginda da günlerce hastsnede hafif sancilarla gezmeye devam etmek zorunda kalabilirim

canım biz hiç ara vermedik cinselliğe neredeyse hergün oluyor..son günlerdeyim doktor ilişkiye giriyormusunuz dediğinde evet dedim ve doğuma kadar devam edin kolay doğum için faydalı dedi..üstelik ben erken doğum tehlikesi yaşadım o dönemlerde ise erkeğin menisindeki hormon doğumu tetiklediği için korunmalı ilişki yaşadık..ama ara vermedik

Back
X