Haftaya gittiğimde doktor bana da yasaklayacak o zaman sanırımCanım 32. Haftaya kadar çünkü sonrasında kasılmalar erken doğuma neden olabiliyor
Sizinki kıskançmış yaklaştırmıyor annesinin yanına babayıDoktorum henüz yasaklamadı ama vücudumdaki gerginlik ve kramplarım bu hafta itibariyle arttığı için cinsel perhize girdim sayılır. Zaten ne zaman sevdiceğimle yakınlaşmaya kalkışsak, bizim boncuk tekme canavarı kesiliyor, insanda ne konsantrasyon kalıyor ne libido. Oturup tekme sayıyoruz sonra. Nasıl olacak bilmiyorum, trajikomik bir durumdayız.
Valla daha doğmadan hayatımıza ambargoyu koydu, doğduğunda uyku saatlerini iple çekeceğiz artık, anlaşıldı.Sizinki kıskançmış yaklaştırmıyor annesinin yanına babayı
Bende hiç ağrı olmuyor anormal bişey olabilir belki. Yada kasılmadan dolayı öyle hissediyor olabilir misinbu benim de çok merak ettiğim bir konu, yalnız benim orgazm anında çok ağrım oluyor o yüzden yapamıyoruz, yapmıyoruz zaten şimdilik ilk 12 hafta geçsin dedik. sizde ağrı oluyor mu yoksa bu anormal bir durum mu hanımlar ?
Bazı yerlerde normal yazıyor bazı yerlerde doktora başvurun diyor benim de kafam karıştıBende hiç ağrı olmuyor anormal bişey olabilir belki. Yada kasılmadan dolayı öyle hissediyor olabilir misin
Hadi ya zamanında mı oldu peki doğum? Erken doğuma sebep olmadı yani dimiBiz doğumdan onceki gece girdik ilişkiye. Benim doktorum hic yasaklamadi. Kendinizj iyi hissetmenize bağlı.
Yok hatta gecikmeye başlamıştı benim oglum artık. Hamileligim boyunca hic sorun yaşamadım cok şükür ve aktif bi cinsel hayatımız vardı.Hadi ya zamanında mı oldu peki doğum? Erken doğuma sebep olmadı yani dimi
Doktorun bi problem olışturmadığını söylediyse sorun yoktur tabiki. Hatta benim gebeliğimde 40 haftam dolmuştu ve bebekte gelmiyodu sancıda doktorum eve gittiğinde eşinle ilişkiye gir doğumu başlatmaya yardmcı olır demişti iki gün sonra doğum başlamıştı kasma kendini bi problem olmaz daha ilerlememiş doğumu tetiklemez brnceMerhaba kızlar, bu konuları konuşmayı hiç sevmem ama çevremde sorabileceğim kimse yokhamileliklerinizde kaçıncı haftaya kadar ilişkiye girdiniz bi sıkıntı oldu mu hiç? Ben 30.haftamı bitirdim sancılarımdan dolayı erken doğum riskim de olabilirmiş ama doktor ilişkiyi yasaklamadı. Karnım büyük olmadığı için beni de zorlamıyor açıkcası. Bazı sitelerde 32.haftadan sonra girilmemesi gerektiği yazmış ama deneyimli olanları duymak istiyorum. Şimdiden teşekkürler
kızlar meraba bende yeni katıldım 7 haftalık hamişim ve cinsel ilişkiye girmedik kendi kendimi uyarsam bebek düşermi çok utanarak söylüyorum
canım peki siz 3 ay sonra mı ilişkiye girdiniz?Orgazm kasılmaları ilk trimester da her zaman olmasa da düşüğü tetikleyebilir. O yüzden ilk 3 ay masturbasyon yapmamanda fayda var :)
canım peki siz 3 ay sonra mı ilişkiye girdiniz?
yaaa hayırlısıyla elimize alırız cnm inşallahBenim rahim anomalimden dolayı sürekli düşük ve erken doğum riskim olduğu için bana gebeliğim süresince ilişki yasak ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?