Kızlar, cinsel anlamda hamileliğin başından beri aşırı mı aşırı isteksizim. Normalde böyle değildim. Bikaç defa sevişme konusunda bedenimi bi hayli zorladım ama işkence gibi geldi. Artık sevişmenin “s” sini bile duymak istemiyorum:/ Hormonlardan biliyorum ama bu konuda bir çare bulan var mı aranızda? Doktor tavsiyesi, yiyecek, içecek vs..falan olur.
Evlilik için çok büyük sıkıntı o yüzden acaba bir çözümünü bulan var mıdır diye buraya sormak istedim.Canınız istemiyorsa yapmayacaksınız tek yolu bu
Niye illa olsun diyorsunuz istemeye istemeye
2. Trimesterda artabiliyor libido
Ama bazen de istemiyorsun yani
Bu da bir süreç değil mi..Hormonlardan ...doğumdan sonrada devam etti bende emzirdigimden heralde.... bir sene sonra adet olmaya başladım o zaman normale döndüm..
Hormonlardan.Kızlar, cinsel anlamda hamileliğin başından beri aşırı mı aşırı isteksizim. Normalde böyle değildim. Bikaç defa sevişme konusunda bedenimi bi hayli zorladım ama işkence gibi geldi. Artık sevişmenin “s” sini bile duymak istemiyorum:/ Hormonlardan biliyorum ama bu konuda bir çare bulan var mı aranızda? Doktor tavsiyesi, yiyecek, içecek vs..falan olur.
Canınız istemiyorsa yapmayacaksınız tek yolu bu
Niye illa olsun diyorsunuz istemeye istemeye
2. Trimesterda artabiliyor libido
Ama bazen de istemiyorsun yani
Canım tontrikocum, hoşgeldin konuma.Benim oglanlarda isteksizlik vardi ama kizda tam tersi oldu. Gebelikten gebelige degisiyor yani. Canin istemiyosa yapma yani ne anlami var
Konuşuyorum ama maalesef eşim tam bir dangoza bağladı. Sırf daha fazla stres yaşamayayım diye bi çözüm arayışına girdim.Hormonlardan.bana ara ara istek geliyor. Hatta birkaç gündür eşim kokuyormuş gibi geliyor. dokunamıyorum bile eşime. Daha önce de yaşadığım için eşim anlayış gösteriyor. Eşin anlayış gösteriyorsa problem etme derim. Problem varsa eşinle otur konuş derim.
Hb canim..Benim oglanlarda kacmisti istek, kizda artmisti. Kiz erkek farki yok bence. Ayni bulantinin ikisindede olabilecegi gibi.. Durum bu kadar ciddi ise isin zor. Bu halde bide herife laf anlat. Mesir macunu zararli degilse yiyebilirsin.. findik fistik dicem.. ama normal bi zamanda degilsin.. benim icin caresi istdigimde oldu istemedigimde nadir oldu.Canım tontrikocum, hoşgeldin konuma.
Benim de kızda böyle bir durum olmamıştı, şimdi oğlana hamileyim. Cinsiyet farkından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ben de.
Benim için canın istemeyince bir anlamı yok, bedenime ve bebeğime stres, sıkıntı..ama eşim tam bir arızaya bağladı. Boşanma raddesine geldim artık. Çok büyük kavga ettik. Güya bundan sonra sen isteyene kadar bekleyeceğim dedi ama yanına otursam “sevişelim mi” diyor. Abaza mıdır nedir:/
Bi çaresini bulan varsa diye akıl danışayım dedim.
Sanki bütün cefayı belli etmeden biz çekmeliyiz. Ne kadar sinir bozucu:/Hb canim..Benim oglanlarda kacmisti istek, kizda artmisti. Kiz erkek farki yok bence. Ayni bulantinin ikisindede olabilecegi gibi.. Durum bu kadar ciddi ise isin zor. Bu halde bide herife laf anlat. Mesir macunu zararli degilse yiyebilirsin.. findik fistik dicem.. ama normal bi zamanda degilsin.. benim icin caresi istdigimde oldu istemedigimde nadir oldu.
Birde cocuk sayisi arttikca genel anlamda erkeklerdeki anlayista azaliyor gibi geliyor bana
Emzirme döneminde de devam edebiliyormuş. Sizin için sıkıntı değilse dert etmeyin, hepsi geçiyor:)Genelde başta öyle oluyor . Sonra 4. Aydan sonra tavan yapı tekrar çıkıyor :) son aylarda tekrar düşüşe gecip sonra daha çıkmıyor :))))
Bknz : kendim. çocuk 1 yaşında hala libido ağlıyor
Eşine de Allah akıl versin, anlayış versin.Konuşuyorum ama maalesef eşim tam bir dangoza bağladı. Sırf daha fazla stres yaşamayayım diye bi çözüm arayışına girdim.
Eş için nasıl yapsın bu karşılıklı istenecek bir şey.. Erkek azıcık kendini frenleyecek. Kadının özel durumu var sonuçtaCanın istemese de eşin için yapabilirsin bence, eğer çocuk için de bir zararı yoksa eşini reddetmen onu tabiiki de üzer. Büyük tartışmalara yol açıyorsa bence onun için katlan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?