• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte cinsel yaşam

Leylagg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2025
14
3
1
25
Kızlar 9.haftada cinsellik sonrası lekelenmeler oldu sizce normal mi ilk bebeğim düşük oldu bu konuyla alakası yoktu onun ama şimdiki gebeliğimde de çok korkuyordum yeni yeni izin vermiştim lekeden çok korkuyorum şuan uyuyamadım doğru düzgün aynı durumu yaşayan var mı sorun olur mu bir sorun var mıdır sizce yada sonrası için de ne önerirsiniz 🥹

6.haftada ben de cinsel ilişki sonrası lekelenme yasadım. acile gittim her sey normal çıktı ama acildeki doktor polikliniğe gidip kadın doğumcuyu görmem gerektiğini söyledi. 8.haftada kendi doktoruma gittim. doktorum düsük önleyici başladı. ama hiçbir zaman cinsel ilişkiyi de yasaklamadı.

önemli olan lekelenme açık renkli mi yoksa kahverengi mi? ne kadar süre gelmeye devam etti? benimki kahverengiydi ve sadece 2 kez peçeteye geldi, deavm etmedi.

eğer kırmızı veya pembeyse ve gelmeye deavö ediyorsa tehlikeli. ama ne olursa olsun tüm kanamalar takip edilmeli. yani doktora gidin

Kızlar 9.haftada cinsellik sonrası lekelenmeler oldu sizce normal mi ilk bebeğim düşük oldu bu konuyla alakası yoktu onun ama şimdiki gebeliğimde de çok korkuyordum yeni yeni izin vermiştim lekeden çok korkuyorum şuan uyuyamadım doğru düzgün aynı durumu yaşayan var mı sorun olur mu bir sorun var mıdır sizce yada sonrası için de ne önerirsiniz 🥹
alakası vardır / yoktur bilmiyorum ama en azından 12. haftaya kadar ara verin
bizimde düşük olduktan sonra öyle bir korkumuz oldu. 2 haftada 1 denecek kadar azalttık. zaten hormonlar filan derken hevesim kalmamıştı.
12. haftadan sonra duruma göre bakarsınız

Benım doktorum 12.haftadan sonra serbest ondan once tehlıkelı demıstı ilk 3 ay düşük tehlıkesı oluyomus Tabi Allah korusun ama dıkkat etmekde fayda var

Bizim hiç yasaklanmadı. Ben de rahat rahat takıldım. Sadece bir kere ilişki sonrası kanamam olmuştu. Çok korktum kontrole gittim hemen. Kese altında kanama alanı olmuş ama ilişkiden kaynaklı olmadığı söylendi. Denk gelmiştir zaten ilk haftalar kanama gebelerin %80ninde görülür demişti. Progestan verdi. Dinlenme önerdi. Birkaç gün kahverengi şeklinde gelip durdu. Bir daha da kanama yaşamadım. Çünkü kese altındaki kanama alanı yok oldu.

Back
X