HAMILELIKTE CINSELLIK

Seremserem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
377
363
53
Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum. Eminim hepimizin aklını, içini, ruhunu meşgul eden bir soru...

HAMILELIKTE CINSELLIK!

Ben 2 farklı doktora gidiyorum. Biri normal yaşantınıza devam edebilirsiniz dedi. Diğeri ise biz hamilelere ilk 3 ay haftada en fazla 1 kere izin veririz dedi.

Bu konuda kafam çok karışık. Herhangi bir kanaması olmayan arkadaşlar sizin doktorlarınız nasıl tavsiyede bulundu ve sizler bu konuda nasılsınız ?

Konuşulması gerek diye düşünüyorum çünkü bi yandan evladım için vicdan yaparken bi yandan da eşimi ihmal etmek istemiyorum. Eminim bir çoğunuzun aklında benim gibi deli sorular vardır.

Canım benim doktorum aksi bir durum yani kanama vs olmadığı sürece yapabilirsiniz dedi bir sakıncası yokmuş. Zaten riskli bir gebelikte sadece ilişki değil bir sürü yasak oluyor. Tabii en iyisini doktorun bilir.

canım eğer herhangi bir sıkıntın yoksa sağlıklı ilerleyen bir gebelikse cinsel hayatınızı sekteye ugratmayın

Her doktor başka bir şey dedi. Açıkçası artık normal hayatımıza devam ediyoruz.
Bir öğretmen arkadaşım içimi daha çok rahatlattı. Hamileyken sadece şu içmeye veya tuvalete gidebiliyormuş. Daha fazla ayakta kaldığında ciddi ciddi kanamaları oluyormuş ve tam 9 ay böyle geçmiş. Ev işi yemek vs hep annesigil yapmış. Bana Allah o evlâdı sana nasip ettiyse ne yapsan engelleyemezsin. Nasip etmediyse ne yapsan da tutamazsın dedi. Gerçekten de öyle. Tedbirliyim elbette ama normal hayata devam etmek lazım galiba. Yoksa paranoyak olup etrafimdakileri de kasıyorum.

Back
X