Hamilelikte cinsellik

medusa-a

Believe in yourself ⭐️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
351
174
53
33
Kızlar merhaba 17 haftalık hamileyim. Hamileliğimin ilk iki ayında lekelenmelerim olduğundan doktor birlikteliği yasaklamıştı. Şuan çok şükür her şey yolunda ve doktor birliktelik yaşayabilirsiniz dedi. Ama bilemiyorum içimde endişeler oluşuyor. Burada bazı yazılar okudum ilişki sonrası kanama yaşayanlar fln bu beni biraz korkuttu açıkçası eşimde biraz çekingen davranıyor onda da aynı endişe var. Siz herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?

Hiç birakmadik .hatta son haftalarda ilişkiyi sıklaştır da doğur dedi Dr işe yaramadı o kadar hiç etkilemedi yani :) ama stress oluyosan pozisyonları çok abartmiycaksin kibar üstüne yük bindirmeden ne bileyim vajinal kontrol gibi misal zorlamadan olan ilişki bişey yapmıyor da tehlike var mı yok mu Dr kararlastiriyor sonuçta . Ama içine siniyorsa yap. Stres yapicaksan hiç başlama o ise

Selamm , doktorunuz sakınca yok dediyse yapabilirsiniz , üstteki arkadaşın yazdığı gibi pozisyonlara dikkat edin sadece. hem doğuma hem de ruh sağlığınıza iyi gelir. salgılanan hormonlardan dolayı... ilk sefer insan korkuyor ama doktor onay verdiyse içiniz rahat olsun

Back
X