Hamilelikte cips yemek zararli mi ?

Fethiye32

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
86
28
8
12 haftalik hamileyim canim istediginde cips alip yiyorum en fazla 2 paket falan yiyorum kendime hakim olamiyorum zarari varmidir

Her gün yeme abartma ama okadar kafaya takacak bi sey de yok yiyebilirsin bi sey olmaz

Bence yememeye çalış normal insanların bile yemesi zararlı sen bide hamilesin sonuçta sağlığımıza zararlı

Canım yufkadan cips yapabilirsin en azından içinde MSG olmadığıni bilirsin. En güzeli hiç yememek tabi de arada çok canın çekerse yiyebilirsin bence.

Sana ne zararı varsa bebeğine de o zararı var. Yemeyi kes bence çünkü bağımlılık yapıyor bu tür gıdalar insan yedikçe sürekli yemek istiyor. Benim canim da hamileyken cips çekmişti bir kaç sefer ama hiç yemedim. Yememenin bir zararını da gormedim :)

Bence bunlar ozellikle hamileleijte degil normal zamanda bile yenmesi sakincali oldugu icin hamileliktede yenmemeli.cok caniniz cekiyorsa biraz yenebilir bence. Normalda cipsi bende cok severim ama hamile oldugumdan itibaren yemedim

Bende yiyorum 1 paket alıyorum hepsini bitirmiyorum yarım gidip bırakıyorum ayyyy canım çekti alış verişe çıkınca 1 tane al evde bulundurma pek insan duramıyor

Ben normalde cips sevmeyen birisiyim fakat hamilelikte aşırı derecede canım istiyor kendimi alamıyorum cips yeme isteğinden bu durumda bir iki atıyorum ağzıma gerçi bazen 1 pakette olabiliyor zararı içinde doğrudan bebeğe zararı yokmuş ama elbette bizim vücudumuza sorun yaratacak ve çatlak yapabilir

Doktor zararlı olduğunu ama çok canım isterse 1 tane küçük paketlerden yiyebileceğimi söyledi yine de yerken vicdan azabı çekiyor insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…