Hamilelikte coraspin kullanımı

yaren440

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
3
Herkese merhabalar şuan çok yeni hamileyim geçmişte 2 düşük öyküm var doktorum coraspin yazdı kullanmaya başladım ama korkuyorum yan etkisi var mıdır zararı var mıdır kafamı çok bulandırıyor kullananlar var mı acaba

Ben kullanıyorum coraspin ve oksapar iğne :) 22 haftalığız hiç merak etme benim de iki kaybım var 8-9 haftalarda ama bunda coraspin ve oksapar sayesinde ilerlediğimi düşünüyorum yani her ilacın zararı var elbette ama bu ilaçların zararı yararının yanında görünmez bile o derece :)

Benim de dusugum var o nedenle doktor önlem olarak bana da verdi.kan sulandirici .bebege daha fazla kan gider gelişimi hızlanır inşallah. Başka etkileri varsa da bilmiyorum

Benim de dusugum var o nedenle doktor önlem olarak bana da verdi.kan sulandirici .bebege daha fazla kan gider gelişimi hızlanır inşallah. Başka etkileri varsa da bilmiyorum
Hiç korkma 2 gebeliğimde 6 binlik iğneyle. Birlikte corasprın kullandım öncesinde 2 düşüğüm olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…