Ya hiç bilmiyorum sinovac aşısı düsünüyorumValla aşı konusunda kararsızım.Hatta vurdurmıcaktım 2 buçuk aylıkken korona oldum 1 ay önce ayakta gecırdım ilaçsız.Bütün doktorlar gebeler korkmasın ölü aşı diyorlar zaten senelerce bu tarz aşıları hamilelere vurduk diyolar.bide ikinci kez geçirilirse bu illet ağır geçirilşyo diyolar hatta hamilelerde ölümle sonuçlanıyyüzden şu an antıkorluyum yeni geçirdiğim için.3 ay sonra vurulaniliyomuşum aşı.vurulucam mecbur
Bende tam 15. hafta sınovac oldum çok şükür hiçbir sorun yaşamadım . Benim doktorum öneriyor. Hamilelerden covid vakalarını duydukça başka çare bulamadıkArkadaşlar merhaba ben 19 kasim 2020 de korona gecirdim siddetli bel agrisi ve nefes darligi oldu belirtilerde simdi 15 haftalik hamileyim aşı icin hic emin olamadim ne yapsam bilmiyorum kovid agir gecirip asi olan varmi hamileyken korkuyorum da doktorlarin biri vurdur biri vurdurma diyor bi yandan ne yapmaliyim
doktorun tavsiyesiyle oll canım ama bildiğim kadarıyla 3 ay sonra olunuyor aşııArkadaşlar merhaba ben 19 kasim 2020 de korona gecirdim siddetli bel agrisi ve nefes darligi oldu belirtilerde simdi 15 haftalik hamileyim aşı icin hic emin olamadim ne yapsam bilmiyorum kovid agir gecirip asi olan varmi hamileyken korkuyorum da doktorlarin biri vurdur biri vurdurma diyor bi yandan ne yapmaliyim
Ahh canım nasıl icim daralıyor birde dediler ağır gecirene aşi agir geliyor mecbur ayın 27 sinde randevum var soracagim doktoruma artik ne derse yaptiracagim korkuyla yasamak kotudoktorun tavsiyesiyle oll canım ama bildiğim kadarıyla 3 ay sonra olunuyor aşıı
benim arkadaşım 2 doz alman vurdurdu çocuğu antikorlu doğurdu sakın korkmaa
öyle zararı olsa tercih bile etmezlerdii
bende korona oldum ama hamile kalmadan hemen 2 doz vurdurdum alman aşısı
kafamm rahatt hamile kalsam kafam rahatt olcak oyüzden doktorun tavsiye ederse oll ne zaman olunması gerekiyorsa sor
Bende duydukca kötü oluyorumBende tam 15. hafta sınovac oldum çok şükür hiçbir sorun yaşamadım . Benim doktorum öneriyor. Hamilelerden covid vakalarını duydukça başka çare bulamadık
bakkk inanki daha fazla korkutmak istemem geçen haberde gördüm bi kadın hiç aşı olmamışAhh canım nasıl icim daralıyor birde dediler ağır gecirene aşi agir geliyor mecbur ayın 27 sinde randevum var soracagim doktoruma artik ne derse yaptiracagim korkuyla yasamak kotu
bakkk inanki daha fazla korkutmak istemem geçen haberde gördüm bi kadın hiç aşı olmamış
kendime çok güveniyorum nedeolsa hep evdeyim dedii 37 haftalıkken korona olmuş
ikiside yaşayamadıı buyüzden çok çok diikkatt et aşı olup korona olursan enazından senii hafiften atlattırır
aşı zaten korona olmamak için değil allah muhafaza aşıyken oldun korona o zaman çok daha hafif atlatırsın
öyle düşün doktoruna gidene kadar çok çok daha dikkat et eşinle çok yaklaşma evde beraber olduğunuz için
vakalar zaten uçtuu
çaresiz olduğunu neden öyle dedinkiiO kadar korkuyorum ki icimdeki skıntı gitmiyor bi türlü ağlayacağım neredeyse suançaresizlik çok kötü
alman aşısı daha iyi etkili şimdi bu zaman çin aşısı olan 3cü doza alman aşısına geçiyor çoğuCanım bilmiyorum valla sence hangi aşı olunmalı
2 gundur kafamin icini bi anlatsam doldu tasiyor ama insallah birsey olmadan halledebilirmalman aşısı daha iyi etkili şimdi bu zaman çin aşısı olan 3cü doza alman aşısına geçiyor çoğu
dök içini özellden bana rahatla canım içine ata ata olmaz iyi gelmez sana öyle2 gundur kafamin icini bi anlatsam doldu tasiyor ama insallah birsey olmadan halledebilirm
Korono dan bebeğinize zarar oldumu bende koronuyum korkuyorum cevaplarınız teşekkür ederimArkadaşlar merhaba ben 19 kasim 2020 de korona gecirdim siddetli bel agrisi ve nefes darligi oldu belirtilerde simdi 15 haftalik hamileyim aşı icin hic emin olamadim ne yapsam bilmiyorum kovid agir gecirip asi olan varmi hamileyken korkuyorum da doktorlarin biri vurdur biri vurdurma diyor bi yandan ne yapmaliyim
Şu an 29 haftalık hamileyim henüz doğum yapmadım.Ama şu ana kadar bimsıkıntı görmedi doktor.ayrıntılı ultrasona girdim perinatalog da sıkıntı görmedi.zaten bebişe bulaşmıyomuş sürede geçmiyomş Allah'ın izniyle sıkıntı olmaz rahat olunKorono dan bebeğinize zarar oldumu bende koronuyum korkuyorum cevaplarınız teşekkür ederim
Merhaba ben covid oldugumda 17 aftaliktim, hastaydim baya Doktorum antibiotik yazdi günde 3 defa birde kan sulandirici iğne 10 gün lük ama gecti cok şükür bebeyimde bende iyiyizMerhaba canım covid olduğun zaman 11 haftalık mıydın ? İlaç vs kullandın mı veya covid olduğunda bebeğe herhangi bi sıkıntı oldu mu ben de şu an covi im çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?