Hamilelikte covid

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.706
En iyi cevaplar
1
3.972
83
Hamileyken covid atlatan oldumu koku ve tat kaybim var ilac kullanmiyorum surekli meyve sıkıp iciyorum 7 gundur koku yerine gelmedi bunun icin nasil bir yol izlediniz banada yardimci olurmusunuz?

Hamileyken covid atlatan oldumu koku ve tat kaybim var ilac kullanmiyorum surekli meyve sıkıp iciyorum 7 gundur koku yerine gelmedi bunun icin nasil bir yol izlediniz banada yardimci olurmusunuz?
Canım ben 9 haftalık hamileyken geçirdim.ayakta atlattım.ateşim 37 civarlarında seyretti.ateş çıktıkça ıslak tülbentle enseme basıma kollarıma uygulama yaptım.ateşim düştü çıktıkça tekrar ettim.iştah olmuyo zaten çok bişey yiyemedim.bala limon zencefil yaptım onu yedim.parol ağrı kesici içebilşrsin dedi filyasyon ekibi ama içmedim.koku 10 günden önce gelmiyo malesef sabret gececek.yaptıklarım bunlar geçmiş olsun

Canim tesekkur ederim cok gecmis olsun sanada insallah bende kurtulurum bu dertten

Merhaba ben de bugün öğrendim pozitif olduğumu . 4 haftalık hamileyim . Dün çok ateşliydim ve ağırlarım vardı . Şuan baş ağrısı dışında bir sıkıntım yok . Siz kan sulandırıcı kullandınız öı ? Çok endişeliyim pıhtı konusunda

Valla ne kan sulandırıcı ne de başka bişey .Hiç birşey kullanmadım parol bile.akışına bıraktım .Hiç bi sıkıntıda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…