Hamilelikte darbe

Gizemli213

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
100
13
48
27
15 haftalık hamileyim kardeşim sol kasıgıma ayak dirsegiyle yanlışlıkla vurdu çok az bir acı duydum bebegime bir şey olur mu lütfen yardım edin endişe içindeyim 8

Bende de farklı bi durum olmuştu. Ben içim rahat etsin diye acile gittim. Çok şükür bisey çıkmadı. Sen de bi acile git istersen. İnsan kendini çok sıkıyor. Boşuna gerilme bence git.

15 haftalık hamileyim kardeşim sol kasıgıma ayak dirsegiyle yanlışlıkla vurdu çok az bir acı duydum bebegime bir şey olur mu lütfen yardım edin endişe içindeyim 8
Benim de abim düşüm tehlikem varken belime vurmuştu şaka yaptı ama çok şükür bişey olmadı için rahat olsun ama bi acile git istersen korkmaktansa kafan rahat olsun

Benim de abim düşüm tehlikem varken belime vurmuştu şaka yaptı ama çok şükür bişey olmadı için rahat olsun ama bi acile git istersen korkmaktansa kafan rahat olsun. Teşekkürler içimi rahatlattın yarın sabah kontrole gidecegim inşallah

Anladım çok teşekkür ederim benim o an dedigim gibi hafif bir agrım oldu şuan hiç birşeyim yom çom şükür agrı falan kanama hiç bir şey yok

Özel değil canım çamaşır asmistim boş sepet elindeydi. Önümü göremedim sepet koltuğa vurdu bende sepete vurunca. Ani bi açı oldu ama çok şükür bisey Yok.

Anladım çok teşekkür ederim benim o an dedigim gibi hafif bir agrım oldu şuan hiç birşeyim yom çom şükür agrı falan kanama hiç bir şey yok

Ya bebeginiz daha cok kucuk ve karninizda cok su oldugu icinde bebegin zarar görme olasiligi düsük ama tabiki insan hamileyken neler kuruyoracile gidin bi iciniz rahat etsin

O nasıl şaka Allah korumuş

Ya bebeginiz daha cok kucuk ve karninizda cok su oldugu icinde bebegin zarar görme olasiligi düsük ama tabiki insan hamileyken neler kuruyoracile gidin bi iciniz rahat etsin
Anladım teşekkür ederim ama dedigim gibi agrım falan kanamam olmadıgı için endişem geçti

Kiz mi erekek mii?? Bn de bi 15 haftalik olsam die bekliormm:)) 9 heni btti su 3ayligi doldursam die bakiorm wallaa

Kiz mi erekek mii?? Bn de bi 15 haftalik olsam die bekliormm:)) 9 heni btti su 3ayligi doldursam die bakiorm wallaa
13 haftalıkken kontrole gittim doktor göremedi 3 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi pazartesi kontrole gidecegim inşallah o zaman gösterir sen kız mı erkek mi istiyorsun

Kiz olsun diorum da bide erkekse aip olur die kmseye bise demiorm ahahhah:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…