Hamilelikte denize girme

humanistmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.913
4.393
83
Kızlar selam
Sorum konu başlığindaki gibi.Doktorlar ikiye ayriliyor bu konuda. Kimi denize girebilirsin; kimi giremezsin diyor. Ben de tecrübeyle sabit hanımlara sorayım dedim. Son 3. dönemdeyim bu arada hamilelikte. Deneyimlerinizi alirsam sevinicem.

Ben 38 haftalıklen girmiştim hiç de bi sıkıntı olmuyor ama karnım ağır olduğu için yüzememiştim sadece denizin içinde durmuştum. Hem de insanı cok rahatlatıyor bence girebilirsin

bundan 10 yıl önce kızıma hamileyken bütün yaz girdim
ama şimdi hamile oldugumu duyan sakın denize girme diyor bana , bakalım ne kadar dayanabilecem

Ben girmiştim.Çok şükür hiçbişey olmadı yavruma.Dr'um da girebilirsin demişti.Ayrıca yüzmenin hamilelikte faydalı olduğunu söylemişti.Haftamı net hatırlamıyorum ama 6 aylık hamileydim girdiğimde.

Gecen yaz hamileydim hep girdim denize , doktorum da tavsiye etti zaten , bol bol yüz dedi
Tavsiye etmeyen doktoru ilk defa goruyorum , havuz dese anlayacagim da deniz ne alaka? Bi rahatsizliginiz falan mi var?

Gecen yaz hamileydim hep girdim denize , doktorum da tavsiye etti zaten , bol bol yüz dedi
Tavsiye etmeyen doktoru ilk defa goruyorum , havuz dese anlayacagim da deniz ne alaka? Bi rahatsizliginiz falan mi var?
hayir canim. ama mikrop kapma ihtimali vs. boyle soylendiginde de o ihtimal korkutuyo tabi.

Doğuma kolaylık sağlıyormuş teyzem tatile gidip dönüşte doğum yaptı çokta rahat oldu dikişi bile olmadı inanılmaz bişeydi. Denize bağlı mı bilmiyorum Ama Ankara'da deniz olsa giderdim :)

Daha gecen hafta sordum dr a denize havuza girebilir miyim diye cnku tatile gidicez. Bana zaten biz oneriyoruz yuzmeyi ama mayon asla uzun sureli islak kalmamak şartıyla dedi

Ben dün girdim yarın da gireceğim hatta tüm yaz düşünüyorum deniz ayağımın dibinde dayanamam ki :)

Havuza girmeyin enfeksiyon kapma ihtimAli çok yüksek ama denize girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…