Hamilelikte depresyon

Neden depresyondasin canım
hayatımın belirli evrelerinde ailevi sorunlardan depresyon geçirdim. Ama çok şükür ki yendim uzunda sürmedi. Üniversiteden mezun oldum işe girdim evlendim hayat telaşı derken tamamen sağlıklı bir ruh halim oluştu. Taki hamile kalasıya kadar. İlk zamanlar rüyalarımda hep ailemin öldüğünü gördüm ama çok gerçekçi etkisinden çıkamadığım rüyalardı. Ama yinede bir süre sonra aklıma gelmezdi günün telaşından. Daha sonra birden iç sıkıntılarım ve sürekli ağlama hissiyatım başladı. Bebeğimi düşünsemde içimde ki sıkıntı bir türlü gitmiyordu. Sürekli ağlıyordum ve ağlayınca rahatlamada gelmiyordu. Tam bunların üzerine eşimin Suriye ye görevi çıktı. Aklımın onda kalması hamileliğimi yalnız geçireceğim düşüncesi eklenince tamamen iç sıkıntılarım başladı. Ailem de sağlıklı değil yaşlılar onlara belli edemiyorum bile. Eşimde destek olmaya çalışıyor ama nereye kadar. Telefonda hep ağlıyorum anlayamıyor istemeden yaptığımı, bebeğe zarar vereceksin diyor. Oda bunalıcak diye konuşmak bile istemiyorum artık.

Gül yağı edinip bileğinize damlatın kokusunu içinize çekin.Gül suyunu baş tepe noktasına damlatabilirsiniz.
Yeşilliklerde oturun seyredin.
Magnezyum takviyesi de çok iyi geliyor.
Bulunduğunuz şehirdeki türbe ziyareti ve az da olsa sadaka..şuan ki aklıma gelenler.💗

Gül yağı edinip bileğinize damlatın kokusunu içinize çekin.Gül suyunu baş tepe noktasına damlatabilirsiniz.
Yeşilliklerde oturun seyredin.
Magnezyum takviyesi de çok iyi geliyor.
Bulunduğunuz şehirdeki türbe ziyareti ve az da olsa sadaka..şuan ki aklıma gelenler.💗
Çok çok teşekkür ederimm. Magnezyuma başladım. Türbe biraz zor ama Gül yağını yapmak istiyorum.

Uykusuzluğunuz var mı?
Kansızlığınız?

Yeşil renge bakın kıyafetlerinizde sürekli siyah ve koyu renkler tercih etmeyin.Yeşil giyinin.Hatta telefon ekranı da.
Yasemin yaği alnımın ortasına sürüyorum bazen.İçinize çekin.menekşe yağı da çok güzel Bağırsak temizliği de önemli.Tıkalı olması iyi değil.Zeytinyağlı incir sabahları.

Uykusuzluğunuz var mı?
Kansızlığınız?

Yeşil renge bakın kıyafetlerinizde sürekli siyah ve koyu renkler tercih etmeyin.Yeşil giyinin.Hatta telefon ekranı da.
Yasemin yaği alnımın ortasına sürüyorum bazen.İçinize çekin.menekşe yağı da çok güzel Bağırsak temizliği de önemli.Tıkalı olması iyi değil.Zeytinyağlı incir sabahları.
Hamile olduğumdan dolayı kansızlığım başladı takviye yazar heralde doktor

Back
X