Hamilelikte Doktor ve Tahliller

baby80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
139
50
98
Kızlar merhaba, dün evde yaptığım test ile gebe olduğumu öğrendim. 35 yaşındayım. Daha önce daha doğrusu hersene kadın doktoruna gittim. İşte rutin kontroller vs... için. Bu arada 3 senelik evliyim. Yarın kanda gebelik testini yaptıracağım. Uygun bir tıp merkezine gidiyorum. SGK fln geçiyor.Gittiğim kadın doktoru kan sonucum çıkınca tekrar ziyaret ederim sonuç yorumları vs. için. Ama daha sonra gider miyim oraya bilemiyorum. Soğuk biri gibi çünkü.Isınamamıştım. Birde çok okumaya başladım herşeyi Ben mesela hiç folik asit falan kullanmadım. Bana dr. vs konularda yardımcı olur musnuz? Telaşlıyım.İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.

merhaba, öncelikle hayırlı olsun. sağlıkla kucağına almanı dilerim. Öncelikle Anadolu yakasında nerede oturuyorsun? Özel Sağlık sigortan var mı? Bunları söylersen yardımcı olmaya çalışayım. Bir de folik asite hemen başlaman doğru olur. Zaten zararlı bir şey değil. Ben ilk öğrendiğimde telefonla doktora bilgi vermiştim ve o gün Folbiol al eczaneden başla içmeye demişti.

İstanbul Anadolu yakasındayım. Bu arada 2 temmuz için Dr randevu aldım.Cumartesi beta hcg 2365 cıktı. Yani dr a çok erken gitmek istemedim kese vs gözükmüyor hmn brz zaman geçsin istedim. Bu arada folik asir günde kaç kere ve ne zaman içiyoruz. Bende baslıyım çünkü kesin verecek. Marka ve içme bilgisini verebilir midiniz. Cevabınız için çok tesekkürler

Folikasitin ismi folbiol, günde bir tane içiyordum ben. Erken gitmemekle çok iyi yapmışsın. Bu randevu aldığın yere git bakalım, eğer sonrasında doktor arayışın devam ederse konuşuruz yine.

Tesekkurler, tok karnına kahvaltı sonrası mı içiyoruz?
Folikasitin ismi folbiol, günde bir tane içiyordum ben. Erken gitmemekle çok iyi yapmışsın. Bu randevu aldığın yere git bakalım, eğer sonrasında doktor arayışın devam ederse konuşuruz yine.

Hayırlı olsun bu hamilelik takvimi nereden yapılıyor yardımcı olur musunuz ?

Benim ki totemdi canım ama sanırım bir iki güne regl olucam o yüzden kaldırdım. Yukarıda sağda nickinizin olduğu yere tıklayıp profilinize tıklayın. ortalarda bir yerde hamilelik takvimi diye göreceksiniz. oraya bebeğinizin tahmini doğum tarihini yazıp, en altta değişiklikleri kaydet var. oraya basıyorsun tamamdır.

Merhaba, 2. bebeginizi mi bekliyordunuz?

Tesekkurler

Allah hepimize hayırlısını versin. Ben gebe kalmaya yardımcı olduğum poleni öneririm, bir araştırın lütfen.

Amin, inşallah.
Şu an arı sütü+polen+bal karışımı aldım, günde bir kaşık yiyorum. Sizinki nasıl bir şeydi?

Selam canim hamileliğin hayırlı uğurlu ol su inşallah.
Bende 33 yaşındayım bebek yok daha tedavi oluyorum .
Arisutunu asla ama asla bırakma yazımız itibariyle bizi be bebek için bulmaz bir nimet .günlük aminoasit mineral vitamin ve insülin gibi değerleri dengeliyor.
Bende kullandığım ay gebe kalmıştım ama nasip olmadı bana sigaradan sanırım.
Sen sakin aksatma canim ALLAH sağlıklı tosun gibi evlatlar nasip etsin.

Anadolu yakasında bi doktor bilmiyorum ama avrupada var misafirliğe felan geleceğin gün bi randevu alıp en azından de mersin istersen . Ssk ya ücretsiz muayine ediyor ama prof.doktor var bitane sadece ona ek 35 tl oduyorsu ona muayine olmak istiyorum dersen bence bir kerede olsa bi görün kuzum ona.
Sen ve bebegin Allah a emanet olsun sizi esirgesin inşallah.

Güzel dileklerin için tesekkurler. Yarın gidicem dr' a bakalım hayır haberler alırım insallah

Mehaba, bugün gittim Dr' a kese gözüktü ama vajinal muyane yapmayalım 10 gün sonra gel dedi.Bebegi göremedik. 5 haftalık gözüküyor dendi. Samimi içten bir doktordu. Folic asit ve omega 3 yazdı. Bir sürü test verdi. Hastaneye sordum 1265 Tl tutuyormuş. Baska bi tıp merkezine sordum 618 Tl dedi. Bir arkadasım aile hekimleri bazılarını yapıyor diğerlerini dısarda yaptır dedi! Bilginiz var mı siz nerede ve ne kadara yaptırdınız??

merhaba birşey sormak istiyorum gebeliğin kaçıncı haftası doktora kalp atışları dinlemek için gidilmeli sen 8 haftalıksın gittinmi
Merhaba, geçtiğimiz cumartesi kontrolüm vardı. Malum olaylardan dolayı DR hastaneye gelememiş. O yüzden yarın gideceğim. İnsallah güzel haberler alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…