Hamilelikte düsük için progestan kulananlar ?

Seln1903

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
797
860
18
30
Kızlar 5+4 haftalık hamileyim. Gecen hafta kanamam olmustu acilde progestan verdiler. Kesem asagıdaymıs dr düsük riskin var demişti. Kanamam kesilmişti kac gundur hic biseyim yoktu geceden beri peceteye ara ara kahverengi ya da pembemsi bi sey geliyo progestan kulandıgı halde boyle seyler yasayan oldumu gece biraz agrim vardi suan yok tekrar acile mi gitsem. ? Ilacımı duzenli kulaniyorum kalkmıyorum da ne yapcam

Canım ben 4+2 haftalık hamileyim doktorum önlem amaclı progestan yazdi bana ben böyle sıkıntılar yaşamadım 4 gün oldu kullanali tekrar acile git hemen ilk dusugumde bunları yaşamıştım allah korusun hatta şimdi imkanin varsa hemen beta baktir

Hastaneler hemeen dibimde yuruyerk bile iki admda giderim de bilmiyorum 1 haftadr surekli gitmekten bıktım. En son persmbe gitmiştim bi sorun yok 1 hafta sonra kontrle gel demişti tabii kanaman olursa parca falan dusursen hemen gel dedi ama az bi lekeden bisey olurmu bilmiyorum geceden beri dedigim 2 3 defa peceteye geldi cok az. Biraz daha duraym olmasa oyle gideyim

Yerleşme kanaması da olabilir devamı yoksa

Yerleşme kanaması da olabilir devamı yoksa
Sanmıyorum gecen pazar sancıyla beraber baya kanamam olmustu acilde sorun yok demistiler 2 gun boyunca devam etti o ara ilac kulandm durdu pzartsi gittigimde dusuk yapıyon dedi kan verdim beta 2199 dan 1993 dusmustu persmbe verdim yine 3116 cikti iclerinden biri yanls anlamdm 3 de ayni yerde yapildi. Sorun olmadgni soyledi bu akınti gibi sey nerden cikti anlamdm neyse esim gelsinde onla beraber bidaha gideyim goruneyim igne falan kulann varms belki banada verirler onlemek icin.

Başka hastaneye git olmazsa

İlacını düzenli kullanıyormuşsun zaten benimde agrım oldu en basından beri progestan kullanıyorum bende hala ara ara oluyor lekelenmem sadece dikkat et.

Doktorunu ara danış mutlaka hâlâ devam ediyorsa kanama

Ya insalllah normldr 5 yildir bekliyoruz ilk hamileliğim aklm cıkıyo bisey olcak diye
Nerdeyse 11 haftalık olucam benım hala devam ediyor canım. Bu durumda doktorlarda ilaç verip gönderiyor lekelenme bu zamana kadar bende devam etti 8 haftalık gittiğimde gayet iyi dedi doktor.

2 günden beri lekelenmem yok benim umarım seninde saglıklı bir gebeliğin olur saglıkla kucagına alırsın.

Benimde oldu ilk 4 haftalıkken doktor progestan verdi hiç bırakmadım bide 8. Haftada oldu ama normal korkmana gerek yok ama kan gelirse sıkıntı diyorlar

Insallah saol canm sanada sag salim kucagına almak nasip olur insallah

Benimde oldu ilk 4 haftalıkken doktor progestan verdi hiç bırakmadım bide 8. Haftada oldu ama normal korkmana gerek yok ama kan gelirse sıkıntı diyorlar
Evet en son gittiğimde kanama parca bisey olursa hemen gel demişti. Persmbe kontrle gitcem dunden beri boyle olunca korktm bakalm insallah o gune kadar hc bi sorun cikmaz ya gecen hafta da kese gormeyi beklerken bi anda kanama oldu.
Nasil bisey anlamadm hamile kalmayi bekliyorsun o cikiyo bu cıkıyo nasip olursa dogurmak ozamana kadar kalpten gitmesem iyi elim ayagim titriyo korkudan bisey olcak diye.

Biraz stresli süreçler bunlar kese görünce bebeği görecekmiyim diye bekliyorsun fln burada forumları okuya okuya insanın pskolojisi bozuluyor yoksa haberin olmaz boş gebelik dış gebelik kendi kendini strese sokuyorsun

Biraz stresli süreçler bunlar kese görünce bebeği görecekmiyim diye bekliyorsun fln burada forumları okuya okuya insanın pskolojisi bozuluyor yoksa haberin olmaz boş gebelik dış gebelik kendi kendini strese sokuyorsun
Burdan kaçıyorum ozaman hersey ne zaman yoluna girerse ozaman geleym
Şaka maka bi yana inşalllah bebebklrmizi saglklı kucagmza alırız. Gerçekten hic kolay değilmiş birinn hamile kaldgni duyunca 3 gun sonra dogurur diyodum ogreneli 2 hafta oldu 2 sene gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…