Hamilelikte düsük için progestan kulananlar ?

Evet bende 11. Haftadayım zaman hem hızlı hemde yavaş geçiyor :)
Bide bulantılar ve koku başlayınca hayat çekilmez hale geliyor evde ne iş ne yemek hiçbirşey yapamıyorsunuz 5 kg verdim 1 ayda ki zayıf birisiyim 53 kg düştüm

Kanama degil canm peceteye az boyle kahverengi bisey geliyo. Kanama olsa zaten hemen kalkcam gitcem korkum bu lekelenmelerim kanamaya donusmesi
Benim de cok az kahverengi lekelenmeydi meger rahim içi kanamam varmış ihmal etme

Benim de cok az kahverengi lekelenmeydi meger rahim içi kanamam varmış ihmal etme
Benim sanmıyorum oyle bisey olsun. 1 hafta once cok kanamam vardi dusuk olabilir diyip progestna baslatmislardi simdi kime sorsam o tarz lekeler olabilcgni soyluyorlar perşembeye kadar cok onemli bisey olmasa gitmicem doktora falan psikolojimi bozdular iyice cok şükür dunden beri agri da kanama tarznda leke de yok 1 2 gun bekliyim insallah bisey olmaz

Neyse bir şey deyip kalp kırmak istemem de. Sanmıyorum diye bir şey yok:)

Neyse bir şey deyip kalp kırmak istemem de. Sanmıyorum diye bir şey yok:)
Ya beni umursamiyo diye gorme inan aklim cikiyo ama artk iyi biseyler dusunmek istiyorum cok sukur bugun hc biseyim yok dedigin gibi bisey olsa kanama ya da akıntı devam etmezmiydi.

Ya beni umursamiyo diye gorme inan aklim cikiyo ama artk iyi biseyler dusunmek istiyorum cok sukur bugun hc biseyim yok dedigin gibi bisey olsa kanama ya da akıntı devam etmezmiydi.
Her zaman doktorunuzu bilgilendirin durumunuzdan burda hic kimse kanama lekelenme sebebini bilemez doktorunuz bil3 muayene etmeden bilemez. Iyi düşünün fakat tedbirli olun sonradan pisman olmamak için

Her zaman doktorunuzu bilgilendirin durumunuzdan burda hic kimse kanama lekelenme sebebini bilemez doktorunuz bil3 muayene etmeden bilemez. Iyi düşünün fakat tedbirli olun sonradan pisman olmamak için
Dogru soyluyosun bakiim bidaha olursa giderim. Zaten persmbe kendjsi gel demişti bisey olmasa ozamana kadar beklerm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…