Hamilelikte eğilince olan bel ağrısı

Sunny_life

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
820
399
33
27
Arkadaşlar selam 11+5 haftalık tüp bebekle hamileyim. Transferden sonra çok dikkat ettim ve iş yapmadım hala da yapmıyorum ama bulaşık makinesi yerleştirmek gibi basit işleri yapıyorum o zamanda belime ağrı giriyor az önce bir şey bantlamak için aşağı eğildim yine 3 sefer falan hemen bel kemiğim ağrıyor. Acaba rahim büyüğü için mi böyle yoksa çok yatmaktan mı böyle olan var mı aranızda 😊

Arkadaşlar selam 11+5 haftalık tüp bebekle hamileyim. Transferden sonra çok dikkat ettim ve iş yapmadım hala da yapmıyorum ama bulaşık makinesi yerleştirmek gibi basit işleri yapıyorum o zamanda belime ağrı giriyor az önce bir şey bantlamak için aşağı eğildim yine 3 sefer falan hemen bel kemiğim ağrıyor. Acaba rahim büyüğü için mi böyle yoksa çok yatmaktan mı böyle olan var mı aranızda 😊
Demekki sinyal veriyo size vucudunuz yapmayın o basit dediğiniz işleri bile. Tüp bebekle hamile kalmak zaten zor meşakkatli bişey Rabbim nasip etmiş ne güzel yatmak istemiyosan bile ayaklarını uzat ve otur ama hiç bişey yapmaaa

Demekki sinyal veriyo size vucudunuz yapmayın o basit dediğiniz işleri bile. Tüp bebekle hamile kalmak zaten zor meşakkatli bişey Rabbim nasip etmiş ne güzel yatmak istemiyosan bile ayaklarını uzat ve otur ama hiç bişey yapmaaa
Bebeğimin kalbi durmuş zaten 3 4 hafta önce bence onun sinyaliymiş bunlar Rabbim nasip etti ama verende o alanda hep hayırlısını sağlıklısını istedim hayırlısı böyleymiş çok büyük acı ellerini kollarını görme umuduyla gittiğim muaynede bebeğimi hiç gelişmemiş olarak gördüm ne hayallerle gittim sonu kürtaj olacaksınla bitti çok büyük acı gerçekten ve şu an gece bile beni uyutmayan göz yaşımı dindiremedigim bir acı aldığım nefes yediğim yemek içtiğim su bile onun için olmuşken ben onu zaten çoktan kaybetmişim ve bu beni perişan etti inşallah toparlanabilirim.

Back
X