hamilelikte eğilmek

kdvrkl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
85
4
86
Ankara
5aylık hamileyim bugün dizilerimin kırarak yere çöktüm vestiyerden bir şey alıyordum o da uzakta kalmış biraz zorlandım acaba bir zararı olur mu ki insanın aklına türlü şeyler geliyor ya bebek sıkıştıysa felan komik ama geliyor işte:utangac:

Bende eğilince karnım acıyo ve bebek çok tekmelemeye başıyor 23 haftalık hamileyim.Bende normal mi acaba diyorum.

bir şey olmaz canım sen gene de dikkatli davran .

Bende yaparim arada sirada ama bisey olacagini sanmiyorum, benim karnim fazla büyük degil çünki. Yinede dikkat etmek lazim

Bende 22.haftamdayım ve 3 yaşında bi kızım daha var. Çok hareketli bir kız ve 24 saat onun peşinde ne sporlar yapıyorum bir bilseniz. Bazen korkuyorum bebeğime bişey olucak diye. Ama napim mecburum. ınşallah sağ salim ikinci kızıma kavuşurum

bisey olmaz allah in izniyle merak etme canim.. mecbur kalinca egiliyorum ben de napiim insan mecbur kaliyor hem de koca karnimla :CüvCüv: ne kadar dikkat etsek de allah a emanet yavrularimiz insallah..

kizlar ben egilirken degil de gerinirken cok tedirgin oluyorum,gerinmemeye calisiyorum ama bazen bos bulununca oluyo iste,o zaman aci bile hissediyorum.Bi de simdi yeni yeni gobek oldu,uyurken hala cok dikkat edemiyorum saga sola cok donerim,bazen ani donuslerde can acisiyla uyaniyorum.Allahim korusun.

kizlar ben egilirken degil de gerinirken cok tedirgin oluyorum,gerinmemeye calisiyorum ama bazen bos bulununca oluyo iste,o zaman aci bile hissediyorum.Bi de simdi yeni yeni gobek oldu,uyurken hala cok dikkat edemiyorum saga sola cok donerim,bazen ani donuslerde can acisiyla uyaniyorum.Allahim korusun.

aynen bende sabah hamile olduğumu unutuyorum ve güzel bi geriniyorum sonra hafif kasılma oluyor ve onldan sonra kendime geliyorum. göbeğim hala olmadığı için aklıma gelmiyor hemen hele sabahları akşam olan hafif göbekte olmuyor.

Back
X