Hamilelikte eklem ağrısı

lylam678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
74
13
3
27
Arkadaşlar yarın 23. Haftaya girecem çok kötü eklem ağrılarım var özellikle ayak ve bacak normalde sporcuyum ama gebelikte ötürü biraktim fakat günlük bir saat yürüyüş yapıyorum onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum yürürken de kuyruk sokumu ve kalça ağrısı yaşıyorum haftaya randevum sizce normal mi artık göğüs kafesim sıkışıyor gibi

Magnezyum eksikliğiniz olabilir. Magnezyum takviyesi kullanıyor musunuz? Kaburga da genişliyor bu arada o da ağrı yapıyor yatış pozisyonunuza dikkat edin

Magnezyum eksikliğiniz olabilir. Magnezyum takviyesi kullanıyor musunuz? Kaburga da genişliyor bu arada o da ağrı yapıyor yatış pozisyonunuza d

Magnezyum eksikliğiniz olabilir. Magnezyum takviyesi kullanıyor musunuz? Kaburga da genişliyor bu arada o da ağrı yapıyor yatış pozisyonunuza dikkat edin
Sola yatmaya özen gösteriyorum magnezyum yok maalesef vermedi doktor detaylı ultrasonda bebek kilolu dendi haftasına göre ben çok zayıfladım ve hala da zayifliyorum yemem icmem bu ay başladı ama günde iki öğün zorla yiyorum kusmam bulantim henüz var meyve çok yemeye başladım ama

Magnezyum başlar doktorunuz
Kramp falan da olur bi süre sonra
Bunlar için hemen magnezyum takviyesi alıyorsunuz doktor tavsiyesi şle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…