• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte en çok ne yediniz ve kaç kilo aldınız?

Evet tatlı olduğu için meyveleri bile yiyemiyorum ekşi erik, yeşil elma yediğim şeyler bunlar 🤭 Ama ilk gebeliğimde 4 ay böyleydim 4ay bitti tatlıya sardım bukez de çok yedim 5 ayda 20 kilo aldım 😂 inşallah yüne öyle olmaz 🤲

Ya ben tatlı yediğim anda direk çıkarıyorum. Çok kötü oluyorum. Normalde tatlıya acaip düşkünüm. Yalnız 5 ayda iyi kilo almışsınız:)) ay inş. Okadar almam 100 kiloya ulaşırım valla :)

Oğlumda 20 kilo aldım ve tatlı aburcubur aşırı tükettim😀suan ise 4 kilo aldım yemekten kısmıyorum sadece aburcuburu haftada 1 kere tüketiyorum oda cok farketti 😀

15 haftalık hamileyim, yediğim salatalığın haddi hesabı yok tuzlayıp tuzlayıp yiyorum sürekli :) ve 1.5 kilo aldım şimdiye kadar:) Sizler arkadaşlar? :)
16. haftama kadar hiç kilo almamıştım şimdi 26 haftalık oldu ve 10 haftada 6 kg aldım. Sonradan kilo artışı hızlanıyor daha kaç kg alcam merak ediyorum 🙈🙈🙈

ekşi erik , salata ve sebze, bir de su. 42. Hafta doğdu kendisi 3.5 kilo olarak, ben 42. Haftada toplam 7 kilomalmıştım. Doğumdan çıktığımda gebe kaldığımla aynı kilodaydım

İlk oğlumda herseyi yedim sakınmadım 21 kilo aldım.
Şimdi ise 28 haftalığım dikkat ediyorum şimdiden 7.5 aldım. Daha da cok alacagım gibi 🙈

11. Haftadayım 69 kilo ile hamileliğim başladı 3 kg almışım. İlk üç ay için bana çok geliyor.
Mantar çok severdim ondan tiksindim.
Bol bol muz yiyorum.
Canım çok fazla,cips çekiyor ama sadece bir kere yedim.
Yaş badem fındık ceviz yiyorum.
Ketçaptan vazgeçmek çok zor oldu

29 haftalık hamileyim . hiç bir şey için çok yedim bunu diyemem . Zaten hiç öyle aş erme vs durumum olmadı. Toplamda 5.5-6 kilo aldım

Hamileliğim boyunca toplam 5 kilo aldim..kızım 6,5 aylık ve ben 49 kiloyum

Hamileliğimde ilk sekiz ay 6,son ay 6 olmak üzere 12 kg aldım.8’i doğumda gitti ama 4 kiloyu veremedim gitti.Bence çok kilo alanlar daha çabuk veriyorlar.

Oy maşallaaa verebildiniz miii sonradan
Verdim çok şükür ilk hamilegimdi tekrar eski kiloma normale döndüm sonra ikinci hamileliğim oldu onda da 15 kilo aldım bu sefer eski kiloma 10 kilo kaldı birinci hamilelikte aldığım daha kolay verdim ama şuan zorlanıyorum eski kiloma donmeye

Ben 25+2 günlük hamileyim şu ana kadar 9 kilo aldm beyaz ekmek ve paketli ürünler tüketmiyorum sadece kahvaltıda bir dilim ya da iki dilim tam buğday ekmeği yitorum öğle ve akşam yemeklerini ekmeksiz yiyorum tatlı ayda yılda bi denk gelirse yiyorum akşamları meyve ya da çerez tarzı şeyler yemiyorum ama yine de hızla kilo alıyorum :(

Ben 25+2 günlük hamileyim şu ana kadar 9 kilo aldm beyaz ekmek ve paketli ürünler tüketmiyorum sadece kahvaltıda bir dilim ya da iki dilim tam buğday ekmeği yitorum öğle ve akşam yemeklerini ekmeksiz yiyorum tatlı ayda yılda bi denk gelirse yiyorum akşamları meyve ya da çerez tarzı şeyler yemiyorum ama yine de hızla kilo alıyorum :KK43:
Ben de bu şekilde devam ediyorum bakalım nasıl olcam

Ben hamileliğim boyunca sadece 6 kilo aldım.
Ben dogumdan sonra emzirme döneminde alıyorum.
Hamileliliğin ilk dönemlerinde bulantım dan dolayı, hep greyfurt yemiştim. Kilo kilo alıp yedim. Sonraki aylarda da. ne bulduysam yedim.Hiç bir ayrıcalık yapmadan elime geçirdiğimi mideme götürdüm :-)

Back
X