Hamilelikte endonezya makarnası yemek :(

tubishirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
33
8
86
Kızlar ben endonezya makarnası da geçen indome yi çok seviyorum ama çocuğa zararı varmı bilemedim çok yemiyorum ama yemesem aklım kalıyo bir hafta boyunca aklımda oluyo mesela alt tarafı makarna diyip haftada bir de olsa yiyorum bileniniz yiyeniniz var mı??

Canım bahsettiğin şey noodle sa eğer onlar hazır çorbalar kadar sağlıksız. İçlerinde bir sürü koruyucu maddeler kıvam arttırıcılar vs vs zaten insan için zararlı bebek için çok çok zararlı maddeler var. Ben hayatımda hiç hazır çorba içmedim. Bence sen de dişini sık bi kaç ay. Bebeğin için değer bence :)

İkigünde bir yerdim şimdi haftada bir yiyorum sürekli sağlıklı beslenmekten usandım yeminle sigara içiyodum bıraktım yemek düzenimi komple değiştirdim şimdi yemesem çocuk doğduktan sonra emziriyo olcam o zaman nası yicem

Canım bence bağımlısı değilsin yani yemesen ölmezsin diye düşünüyorum :) bebeğin gelişim aşamasında tabiiki sağlıklı beslenmek çok önemli. Annelik demek fedakarlık demek ne yazık ki. O bebek rahmine düşünce artık bencil olamıyorsun. Onu da düşünmeye mecbursun çünkü onu sen istedin :) dişini sık biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…