Hamilelikte enfeksiyon nasıl düşer (CRP)

nazligrad28

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
72
9
6
24
Merhaba anneler.. 20 haftada enfeksiyon çıktı crp yüksek , doktor ilaç vermedi normal dedi ama ben bi çok yerde okudum bu crp hiçte normal değilmiş 🥺🥺 doğal yöntemlerle düşüremez miyim? Yardımcı olur musunuz. Sizin de yüksek miydi hamilelikte 🥺

Merhaba anneler.. 20 haftada enfeksiyon çıktı crp yüksek , doktor ilaç vermedi normal dedi ama ben bi çok yerde okudum bu crp hiçte normal değilmiş 🥺🥺 doğal yöntemlerle düşüremez miyim? Yardımcı olur musunuz. Sizin de yüksek miydi hamilelikte 🥺
Ya bu ara bu crp değerini herkesde görüyorum bende 18. Haftadayım 2 hafta sonra kontrolüm var bi baktırıcam. Ne enfeksiyonu olabilir ki ? Hasta falan mı oldun öyle grip gibi yada idrar yolu enfeksiyonu gibi bi şeyin var mı ?

Ya bu ara bu crp değerini herkesde görüyorum bende 18. Haftadayım 2 hafta sonra kontrolüm var bi baktırıcam. Ne enfeksiyonu olabilir ki ? Hasta falan mı oldun öyle grip gibi yada idrar yolu enfeksiyonu gibi bi şeyin var mı ?
Hasta hissetmiyorum. Hamilelikten önce de sürekli 10-15 küsürlerdeydi. Şu an 20 haftadayım ve 28 di en son. Korkuyorum daha yükselirse diye .. ilaç ta vermedi doktor iyice tedirgin oldum. Rahim ağzı yaram var ve akıntım oluyor. İdrar kültürü temiz çıktı valla bilmiyorum neden olabilir. Mutlaka baktır ve buraya yazarsan sevinirim. İnşallah sende normaldir 😇

Hasta hissetmiyorum. Hamilelikten önce de sürekli 10-15 küsürlerdeydi. Şu an 20 haftadayım ve 28 di en son. Korkuyorum daha yükselirse diye .. ilaç ta vermedi doktor iyice tedirgin oldum. Rahim ağzı yaram var ve akıntım oluyor. İdrar kültürü temiz çıktı valla bilmiyorum neden olabilir. Mutlaka baktır ve buraya yazarsan sevinirim. İnşallah sende normaldir 😇
Ahh canım ya inşallah senin de geçicidir. Yazarım tabi.
Bende yara vardı aldırdım yine cıktı bak o da yapıyor olabilir. Hani neyden kaynaklı yükseldiği bilinse aslında ona göre hareket edilir ama , doktor çok takmadıysa önemli de olmayabilir. Çok kişide duydum özellikle 20. Haftalarda yükselen .

İnşallah daha da yükselmez. Şu an 28 de ve doğal bir şeyler denemekte fayda var ilaçtan daha iyidir

Doktor riskli gormediyse sorun yoktur. Bende basta kafaya takiyordum 20-25 cikiyor hep ama sordugum tum doktorlar gebelikte yukselir dedi belirtin yoksa ates oksuruk nefes darligi vs sorun yok dediler
Eldeki kesik, dis apsesi hersey yukseltebilirmis

Benim de 28 çıkmıştı bi sorun yaşamadım bi belirtim de yoktu herhangi bir hastalık falan. Gebeliğe bağlı arttığını düşündük

En de 16. Haftada baktırdım 21 di sonra iki kere daha baktırdım 21 di yine idrar tahlilim her şeyim temiz yüksek değil tehlike yok dedi doktor 2 haftadır baktırmıyorum ne durumda bilmiyorum. En iyi crp düşürücü dut kurusu ve bol su

Benim de 28 çıkmıştı bi sorun yaşamadım bi belirtim de yoktu herhangi bir hastalık falan. Gebeliğe bağlı arttığını düiünfi
28 den fazla çıktı mı hiç? İlerledikçe artar diye korktum
Valla bidaha baktırmadım 28 çıktı 2 ay falan oluyor. Bi rahatsız yaşayıp yaşamadığımı sordu doktor bi belirtim yoktu. İdrar kültürü aldı onda da sorun çıkmadı

Back
X