HAMİLELİKTE ENFEKSIYON ?

SEV SAHIN

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
164
28
13
31
Merhaba 8 haftalık hamıleeyım ve ıdrar yolu enfeksıyonu oldugumu oğrendım doktoum b grubu antıbıyotık verdı . benım durumumda olan varmı ıcınız de ???

Merhaba 8 haftalık hamıleeyım ve ıdrar yolu enfeksıyonu oldugumu oğrendım doktoum b grubu antıbıyotık verdı . benım durumumda olan varmı ıcınız de ???
gecmıs olsun bol bol su ıcmelısın canım benım. ben de derım hep.burda bı dolu ınsan da hamılelıkte elma sırkelı su ıcer bı haftada gecırır. genelde boyle gecmedıgınde antıbıyotık verır ne kadar suredır var bu enfeksıyon?

ben de geçirmiştim ama hiçbir şey vermedi bol su iç geçer dedi, sıkışık kalma bol su iç. baya yoğunmuydu da antibiyotik verdi bilemeyiz tabi

Bende bugün idrar yollarında iltihap var diye antibiyotik aldım. Üro-misin 6.5 haftalık benimde. Sıkıntı olmayacağını takipte olucağımızı söyledi

gecmıs olsun bol bol su ıcmelısın canım benım. ben de derım hep.burda bı dolu ınsan da hamılelıkte elma sırkelı su ıcer bı haftada gecırır. genelde boyle gecmedıgınde antıbıyotık verır ne kadar suredır var bu enfeksıyon?
enfeksıyon hucresı fazla daılmaması ıcın antıbıyotık kullanalım dedi.

enfeksıyon hucresı fazla daılmaması ıcın antıbıyotık kullanalım dedi.
^^ hamılelıkte olmazsa olmaz bı ıdrar yolu enfeksıyonu olur herrr kadın :)) burda kullanan varsa antıbıyotıgı o yazsın yoksa onermıyolar ılk haftalar genelde o yuzden sordum ne zamandır ugrasıyosun sıddetı ne bılemeyız. son careyse bu . doktorun bılır..

Back
X