Hamilelikte enfeksiyon

Prenses21

Hayatım eşimle değişti oğlumla güzelleşti💙
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
990
527
53
Kizlar 8+3haftalik hamileyim idrar yollarim enfeksiyon kapti galba idrara cikma hissi ve sicakkmis gbi bi his vr hafif yanma birde randevum 15 ocakta napaliyim sizce

Kizlar 8+3haftalik hamileyim idrar yollarim enfeksiyon kapti galba idrara cikma hissi ve sicakkmis gbi bi his vr hafif yanma birde randevum 15 ocakta napaliyim sizce
Birde bebege zarari olurmu eger beklesem 15 ocaga kadr

Hastaneye gitme imkanın yoksa eczaneden travazol krem al en iyisi o

Gebelikte içilir mi bilmiyorum öncelikle ama elma sirkeli su içmiştim ben günde iki defa büyük bardak ile yani fazla sirke de katılmıyor suyun içine iki yemek kaşığı sirke atıp içiyordum az da limon sıkıyordum sonrası da hep bol bol sade su içmiştim çok sık idrara çıkmak gerekmiş

O var ama bnim kasintim yok afedersiniz ici yaniyo idrar yapincada agri vr idrar hissi vr hep
Ozaman senin fitil yapman lazım canım ama gebesin şimdi benim tedavimle senin ki bir olurmu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Ben gynomax fitil kullanmıştım 3 kutu bende kaşıntı yanma akıntı hepsi vardı sağlık ocağına bi git istersen bol su iç baharatlardan uzak dur

Gebelikte içilir mi bilmiyorum öncelikle ama elma sirkeli su içmiştim ben günde iki defa büyük bardak ile yani fazla sirke de katılmıyor suyun içine iki yemek kaşığı sirke atıp içiyordum az da limon sıkıyordum sonrası da hep bol bol sade su içmiştim çok sık idrara çıkmak gerekmiş
Saglik ocagina gtmeyi dusunuyorum canim migde bulantilarim vr icemem onu

Saglik ocagina gtmeyi dusunuyorum canim migde bulantilarim vr icemem onu
Aynen mide bulantısını unuttum ben 🤦🏻‍♀️ Sağlık ocağı da bakar zaten en iyisi mi gecikmeden gidin geçmiş olsun inşaAllah 😊

Kusura bakmayın ama bizim yardımcı olabileceğimiz bir şey yok doktora gitmeniz lazım sağlık ocağına gitsem demissiniz yani gidin tabi ki bunu yazana kadar. drar yolu enfeksiyonu gebelikte çok önemli. Basit bir ilac veriyorlar bazen de antibiyotik. Bol su ile de desteklersiniz. Gecmis olsun.

Kusura bakmayın ama bizim yardımcı olabileceğimiz bir şey yok doktora gitmeniz lazım sağlık ocağına gitsem demissiniz yani gidin tabi ki bunu yazana kadar. drar yolu enfeksiyonu gebelikte çok önemli. Basit bir ilac veriyorlar bazen de antibiyotik. Bol su ile de desteklersiniz. Gecmis olsun.
Kesinlikle ısrarla yardım edin diyor birde hanımefendi sanki ilaç verecek buradakiler. Gebelikte enfeksiyon maalesef çok ciddi boyutlara çıkabiliyor. Doktora gidemem diyor eee ne istiyor? O zaman sorma acilen sağlık ocağına git yani ☹️

Back
X