canım bende kaşıntı yanma kesik idrar hiç biri yok bol bol su tüketiyorum sadece akıntım var herşeyde ilaç kullanmak hiç istemiyorumAhh ahh ben neler çektim o enfeksiyondan. Benimki son aylarda olduğu için ben fitil kullanmıştım. Aşırı derecede kaşıntım oluyordu. Pamuğu sirkeli suya batırıp silmemi söylemişlerdi. Enfeksiyon ilaçsız geçmez sanırım ama kaşıntı varsa sirkeli suyla silmek çok rahatlatıyor.
fitil vermedi direkt antibiyotik verdi ama bu idrar kültürlerinin yanılma payı çok yuksekmis boşu boşuna antibiyotik ilaç vs kullanmak istemiyorumFitille basla canim 3 aydan sonra antibiyotik daha tehlikesiz gecmis olsun
saol canım zaten deli gibi susuyorum ve içiyorum bol idrara çıkıyorum iç çamaşırımı da utuleyip öyle giyiyorumAntibiyotiksiz tek çaresi su canım. Icebildigin kadar su, gerekirse 5 litre.
evet referans değeri olarak normal gözüküyor doktorun hemen antibiyotik yazması çok saçma sirkeli su bebeğe zarar verir diye icmiyorum ama sirkeli su ile temizlemeye basliycam bol su tuketiyorum. Zaten bu idrar kültürünü devlet hastanesi istedi ben nornalde oraya gitmiyorum kendi doktorum da idrar kültürü falan istemediReferans aralığı 0-20 arası iken 10 çıkması normal olması gerekmiyor mu kafam karıştı
Canım bende ilk eğlendiğim sene 1bucuk yıl çekmiştim enfeksiyondan kronik hale gelmişti.
En son sabah akşam sirkeli su içiyordum cok iyi gelmişti tabii bunun dışında bol bol su tüketirdim, istersen dene bir bunu en azından kimyasal ilac falan değil sifana vesile olur.
Allah'ım tezvakitte şifanı versin inşallah.
Ee o zaman neden antibiyotik verdi ki cok garipevet referans değeri olarak normal gözüküyor doktorun hemen antibiyotik yazması çok saçma sirkeli su bebeğe zarar verir diye icmiyorum ama sirkeli su ile temizlemeye basliycam bol su tuketiyorum. Zaten bu idrar kültürünü devlet hastanesi istedi ben nornalde oraya gitmiyorum kendi doktorum da idrar kültürü falan istemedi
Aaa çok iyi olur arkadaşım adı ne hocanın ?Ee o zaman neden antibiyotik verdi ki cok garip
Mumkumse pazartesi gidip aile hekiminize ya da hemşirenizle görüşün derim başka bir görüş almak da fayda var.
Birde instagramda bir doktor var bazen geç olsa da cevap veriyor her soruya, bende gebeliğimle ilgili bir kac soru sordum sağ olsun cevap verdi icim rahatlatti, istersen sende bir danis arkadasim.
Ozelden yazayim arkadasim, reklama giriyor demesinler.Aaa çok iyi olur arkadaşım adı ne hocanın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?