Bebeği isteyerek yaptığınızı söylüyorsunuz, demekki daha 2 aylık evlilikte , bu adamdan baba olur, bu adam bana hamileliğimde iyi bakar , zor günümde yanımda olur dediniz. Kendi seçimlerinizin sonucu bu .İyi akşamlar hanımlar dertleşmek ve akıl almak için yazmak istedim ben 27 eşim 29 yaşında 10 aylık evliyiz ve ben 18 haftalık hamileyim. 7 senelik sevgililik sonucu evlendik. Bebeği ikimizde isteyerek yaptık. Ama hamile kaldıktan sonra hiç bi kıymeti olmadı bir kere bile elini karnıma koyup kızım diye sevmedi. Ben hamileyim diye en ufak bi hassasiyet göstermiyor hiç bişey değişmemiş gibi. 3 ay boyunca kustum bir kere nasılsın demedi hep normal bunlar diyip rahat rahat konuşuyor. Duygusal olarak daha fazla ilgi ve sevgi bekliyorum sanırım çok ağladım bu süreçte akşamları bırakıp bırakıp okeye gitti yine evde yalnızken yazıyorum bunu. Kızımı sadece ben istiyormuşum gibi geliyor yalnızlıktan bu süreçte çok yoruldum
Bence eşin hep aynıydı sadece sen şuan çok daha fazla duygusal olduğun için moralin bozuluyor.İyi akşamlar hanımlar dertleşmek ve akıl almak için yazmak istedim ben 27 eşim 29 yaşında 10 aylık evliyiz ve ben 18 haftalık hamileyim. 7 senelik sevgililik sonucu evlendik. Bebeği ikimizde isteyerek yaptık. Ama hamile kaldıktan sonra hiç bi kıymeti olmadı bir kere bile elini karnıma koyup kızım diye sevmedi. Ben hamileyim diye en ufak bi hassasiyet göstermiyor hiç bişey değişmemiş gibi. 3 ay boyunca kustum bir kere nasılsın demedi hep normal bunlar diyip rahat rahat konuşuyor. Duygusal olarak daha fazla ilgi ve sevgi bekliyorum sanırım çok ağladım bu süreçte akşamları bırakıp bırakıp okeye gitti yine evde yalnızken yazıyorum bunu. Kızımı sadece ben istiyormuşum gibi geliyor yalnızlıktan bu süreçte çok yoruldum
Annelik içgüdüsel, babalık sonradan öğreniliyor.İyi akşamlar hanımlar dertleşmek ve akıl almak için yazmak istedim ben 27 eşim 29 yaşında 10 aylık evliyiz ve ben 18 haftalık hamileyim. 7 senelik sevgililik sonucu evlendik. Bebeği ikimizde isteyerek yaptık. Ama hamile kaldıktan sonra hiç bi kıymeti olmadı bir kere bile elini karnıma koyup kızım diye sevmedi. Ben hamileyim diye en ufak bi hassasiyet göstermiyor hiç bişey değişmemiş gibi. 3 ay boyunca kustum bir kere nasılsın demedi hep normal bunlar diyip rahat rahat konuşuyor. Duygusal olarak daha fazla ilgi ve sevgi bekliyorum sanırım çok ağladım bu süreçte akşamları bırakıp bırakıp okeye gitti yine evde yalnızken yazıyorum bunu. Kızımı sadece ben istiyormuşum gibi geliyor yalnızlıktan bu süreçte çok yoruldum
Yani bu tarz yanıtlara anlam veremiyorum, uzun uzun yazmadım lakin hastaneler de yatış yapılarak geçirdim haftalarımı oldukça zordu hala da kolaylaşmış değil. Ki eşinden ilgi beklemek kadar doğal ne olabilir hassas dönem ne olursa olsunHamilesiniz, hasta değilsiniz. Neden özel ilgi bekliyorsunuz?
Evet öncesinde de çıkıyordu lakin hamilelik bence gayette özel bi durum özellikle zor geçiriyorsan, yani gerçekten yazdığınız kadar duygusuz musunuz merak ettimBugün de tüm hamilelerin gelip özel ilgi görememelerinden yakınma günü galiba.
Eşiniz bir günde değişmedi herhalde? Öncesinde de dışarı gidiyormuştur elbet. Ayrıca hamilelik özel bir durum değil ki neden özel ilgi bekliyorsunuz? Üstelik daha ortalarındasınız, henüz ağırlaşmamışsınız. Son haftalarda ne yapacaksınız acaba?
Hanımlar her hamilelik kendine özeldir elbet ama hamileyken poh pohlanmak, eş tarafından hamilelik nasıl gidiyor diye sorulması falan biraz saçma değil mi? Adama derdinizi anlatırsınız duymamazlığa verir ya da riskli hamileliğiniz vardır ilgilenmiyordur falan anlarım da… bugün biraz fazla oldu sanki.
Çok sağolun, baya yıpratıcı geçti keşke ailem yakınımda olsaydıHayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıkla gelsin...O dediğiniz ilgili kocalar genelde ya dizilerde ya da instgram sayfalarında.. Erkekler düz mantık..siz de hamilelik duygusallığı yasiyorsunuz muhtemelen ,çok takipta kendinizi üzmeyin..Keyfini çıkartın ciddi sağlık sorununuz yoksa hamilelik çok güzel birşey..Sonrası zaten zor.
Yeni evli olup okeye vs çıkan adam ben ilgisizim diye bağırmış. Erken hamile kalmissiniz, adam bu yapacak pek bir şey yok maalesefEvet öncesinde de çıkıyordu lakin hamilelik bence gayette özel bi durum özellikle zor geçiriyorsan, yani gerçekten yazdığınız kadar duygusuz musunuz merak ettim
Umarım çok sağolunYeni evli olup okeye vs çıkan adam ben ilgisizim diye bağırmış. Erken hamile kalmissiniz, adam bu yapacak pek bir şey yok maalesefHayırlı olsun bebeğiniz, umarım kocanız insafa gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?