Hamilelik süreci kolay bir süreç değil zaten. Sonuçta vücudun değişiyor, hormonlar tavan falan. Ama demek istediğim bu özel ilgi ve pohpohlanma gerektiren bir durum değil. Yani hamileyim beni alttan alsın, hamileyim benimle daha çok ilgilensin gibi bir şey değil. Eşiniz zaten baştan beri böyleymiş, olmayan bir şeyi hamilesiniz diye bekliyorsunuz. Ama karşınızda size bunu verecek biri yok. Olsaydı zaten hamilelikten önce de verirdi. İlgiyi yanlış yerde ve yanlış şekilde arıyorsunuz. Benim ikinci hamileliğim çok kötü geçti. Sürekli vücut ağrılarım vardı, yürüyemez hale gelmiştim. Midem sürekli ağrırdı, aşırı derecede halsiz ve ağrılı olurdum. hiç geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonun vardı. Bu sebeple ağladığım da çok olmuştur. Ama gene de ben hamileyim pohpohlanayım ya da daha önce görmediğim ilgiyi göreyim, bana daha iyi davransınlar, beni alttan alsınlar diye hiç düşünmedim. Bu gerçek olamayacak bir şey. Özel bir birey değilim, hamileyim sadece. Kolayıyla zoruyla. Siz de böyle düşünürseniz inanın daha iyi hissedersiniz. Kolay hamilelik ve doğum diliyorum.