Hamilelikte eşimle kanki olduk

Happymoon123

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
244
102
18
Selam herkese. 37+5 haftalık hamileyim. Eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık. Birbirimize kanki diye hitap ediyoruz. İkimiz de cinsellik olmasa yaşar gideriz gibi. Kuş öldü beybi diye geyik yapıyoruz :63: beni beğenmiyo musun artık diyorum ne alakası var diyo.bu halinle nasıl yapalım diyor.ben de istemiyorum istesem de bişey hissetmiyorum.hamilelikte aynı durumu yaşayan var mı.umarım geçicidir.

Böyle olanlara hayret ediyorum eşin çok hassas galiba size bişey olacak diye korkuyor olmalı. Ben son güne kadar ilişkiyi bırakmamıştım

Hanimdan ziyade cocuga da bisey olacak diye korku duyan es sayisi fazla.anormal bir durum yasamiyorsunuz korkmayin.Herkes iliskiyi son gune kadar surdurmuyor

Hanimdan ziyade cocuga da bisey olacak diye korku duyan es sayisi fazla.anormal bir durum yasamiyorsunuz korkmayin.Herkes iliskiyi son gune kadar surdurmuyor
Benim d9ktorum son ve ilk aylar icin dikkatli olmak lazım demişti :)

Böyle olanlara hayret ediyorum eşin çok hassas galiba size bişey olacak diye korkuyor olmalı. Ben son güne kadar ilişkiyi bırakmamıştım
Biz hamilelliğin ilk zamanlarından beri böyleyiz nerdeyse. Doğum sonrası lohusalık falan da olacak. Süreç baya uzayacak. Hadi ben neyse bebeğe bişey olmasın diye uzaklaştım cinsellikten ama eşimin de uzaklaşması ilginç.

Biz hamilelliğin ilk zamanlarından beri böyleyiz nerdeyse. Doğum sonrası lohusalık falan da olacak. Süreç baya uzayacak. Hadi ben neyse bebeğe bişey olmasın diye uzaklaştım cinsellikten ama eşimin de uzaklaşması ilginç.
Burcu ne eşinin :) gecen burclaea gore babalari okudum da ne babalar var ;)

O bebiş omunda bebeği öyle düşünme :-) bence çok inçe bir davranış :)) ben kendim uzaklaşmadiğim için sıkıntımız Yok ben soğusaydım eşim diretmezdi

Bizde 3 aydır ilişki yaşamadık ama doktor izin vermediği için aramızda öle kanki durumu da olmadı yani 2 hafta daha yasak mesela bana

Bizde 3 aydır ilişki yaşamadık ama doktor izin vermediği için aramızda öle kanki durumu da olmadı yani 2 hafta daha yasak mesela bana
Bize doktor bişey demedi biz yapmıyoruz sarılıp uyuyoruz başka bişey yok :) cinsellik de önemli sonuçta korkuyorum hep böyle mi olacak diye.

Back
X