Hamilelikte eşimle kanki olduk

Selam herkese. 37+5 haftalık hamileyim. Eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık. Birbirimize kanki diye hitap ediyoruz. İkimiz de cinsellik olmasa yaşar gideriz gibi. Kuş öldü beybi diye geyik yapıyoruz :63: beni beğenmiyo musun artık diyorum ne alakası var diyo.bu halinle nasıl yapalım diyor.ben de istemiyorum istesem de bişey hissetmiyorum.hamilelikte aynı durumu yaşayan var mı.umarım geçicidir.
Hiç anormal bir durum göremedim . Sana ve bebeğe birşey olacak korkusuyla kendini geri çekiyor olabilir. Kankilik iyidir :) bende hamileyken eşimle bir dönem kanki olmuştum :) hem ondan midem bulanıyordu :) hem de bebeğe birşey olacak diye korkuyorduk ..bir keresinde eşim keseye mi dokundum acaba diye hop oturup hop kalkmıştı. Hemen doktora gittik .ağrım sızım da yoktu .cahillik işte :D öncesinde ilişkimiz çok normaldi .sonrasında da tam gaz devam etti .korkma az kalmış zaten .

Hpv liyim buna rağmen yaşıyoruz battı balık misali gittiği yere kadar. 29 haftalığım haftada iki kere yaşıyoruz eşim ne zaman isterse ya da ben yanaşıyorum ve çok da zevk alıyorum mutlu oluyorum

Hiç anormal bir durum göremedim . Sana ve bebeğe birşey olacak korkusuyla kendini geri çekiyor olabilir. Kankilik iyidir :) bende hamileyken eşimle bir dönem kanki olmuştum :) hem ondan midem bulanıyordu :) hem de bebeğe birşey olacak diye korkuyorduk ..bir keresinde eşim keseye mi dokundum acaba diye hop oturup hop kalkmıştı. Hemen doktora gittik .ağrım sızım da yoktu .cahillik işte :KK70: öncesinde ilişkimiz çok normaldi .sonrasında da tam gaz devam etti .korkma az kalmış zaten .
Teşekkürler :halay:

Selam herkese. 37+5 haftalık hamileyim. Eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık. Birbirimize kanki diye hitap ediyoruz. İkimiz de cinsellik olmasa yaşar gideriz gibi. Kuş öldü beybi diye geyik yapıyoruz :63: beni beğenmiyo musun artık diyorum ne alakası var diyo.bu halinle nasıl yapalım diyor.ben de istemiyorum istesem de bişey hissetmiyorum.hamilelikte aynı durumu yaşayan var mı.umarım geçicidir.
Benim iki hamileligimde de eşim 12.haftadan sonra bana asla yaklasmadi.Bu durum baslarda beni üzüyordu ama sonra cok da onemli olmadigini anladim.Sonucta ikimiz icin de bebegin sagligi daha onemli.Emin ol dogumdan sonra kanaman bitsin diye gun sayacak ve cinsellik eskisinden de iyi hale gelecek.Bizde oyle oluyor Özlemle bekliyormuş meger diyorum.Uzun aradan sonra sehvet de artıyor.

Bu arada sakinca olmadigini soyleyen arkadaslar var ama herkeste hersey ayni olmuyor benim iki gebeligimde de birlikte olduktan birkac gun sonra kanama oldu.Benim icin goze alinabilecek bir risk degil bu hele esim için hic degil.Sonra bir omur boyu dilediginizi yapacaksınız zaten.

Benim iki hamileligimde de eşim 12.haftadan sonra bana asla yaklasmadi.Bu durum baslarda beni üzüyordu ama sonra cok da onemli olmadigini anladim.Sonucta ikimiz icin de bebegin sagligi daha onemli.Emin ol dogumdan sonra kanaman bitsin diye gun sayacak ve cinsellik eskisinden de iyi hale gelecek.Bizde oyle oluyor Özlemle bekliyormuş meger diyorum.Uzun aradan sonra sehvet de artıyor.
İnşallah öyle olur.her gece yanımda uyuyan kocam rüyalarıma giriyor :110::KK45: yanındayken özlemek bu olsa gerek :))

İnşallah öyle olur.her gece yanımda uyuyan kocam rüyalarıma giriyor :110::KK45: yanındayken özlemek bu olsa gerek :))
Sahsen bende cinselliği yaşama taraftarı değilim, yani bu dönemde çok da aşırı istek yok eşim ve ben çok inceyiz bir sey olscak korkusu en kötüsü doğum başlamadan önce açılma için yapılabilir. Bilmiyorum hamileyken vicdan yapıyorum sanırım bide kanama felam olsa kendimi kötü hissederim. Mühim değil , doğumdan sonra zevkle yaşanılabilir bence :)

Sahsen bende cinselliği yaşama taraftarı değilim, yani bu dönemde çok da aşırı istek yok eşim ve ben çok inceyiz bir sey olscak korkusu en kötüsü doğum başlamadan önce açılma için yapılabilir. Bilmiyorum hamileyken vicdan yapıyorum sanırım bide kanama felam olsa kendimi kötü hissederim. Mühim değil , doğumdan sonra zevkle yaşanılabilir bence :)
Bence de bu isteksizlik durumu biter umarım doğumdan sonra :KK49:

Back
X