Hamilelikte eşin tavrı??

Katılıyorum kadın bu kadar değişken bir ruh haline ve bebeğin varlığıyla bambaşka bir hayatın içine girerken erkek neden aynı ruh halinde kalıp aynı şekilde davranmaya devam etsin ki..
eşinizin hatası eşinizin günahı.bırakın takılmayın doğruyu bulur kendi kendine İnşallah.sadece ona ihtiyacınız olduğunu belirtin İnşallah kafası alır.bebeğinize ve kendinize odaklanın

Benimki fazla ilgili
Tamam ilgi güzel fakat canım burnumda zaten cekemıyorum
Yok nıye yemıyorsun
Yok gerılne
Stres yapma
Sıkılıyor ınsan

Tartışmadan uzak durmak yerine tartışmayı çıkaran olabiliyOr benimki, en azından buna dikkat etsin diyorum.gün boyu çalışıp sonra eve gelip mutfağa giriyorum direk, ve saatlerce orda kalabiliyorum gelip en azından yapabileceğim bişey var mı, yoruldun gel uzan biraz canım demesini beklerdim ama hiç oralı değil içerde uzanıp saatlerce tv izleyip telde gezinen bir adam var sadece ve beni çok güçlü görüyor sanırım.. boşa demiyorlar naz yapın kocanıza diye

Ve ben çok alınıyorum bu duruma..alınmakta haksız mıyım özel bir muamelesini görmüyorum bana karşı önceden nasılsa şimdi de aynı.korkarım bu duyarsızlığı çocuk olduktan sonra da devam edecek

kendimi yalniz hissetmedigime çok sevindim bu durum bence cogunlukla bizim hormonlarimizdan:)cunku brn böyle degildim surekli her seye alinir takar oldum yoksa esimi suclayamam yani surekli bi seyler yapiyo ya da yapmiyo olamaz gecicek ama kizlar inşallah hepimiz ayniyiz

bebegi ultrasondan gordumu kalbini dinledimi .cok etkilendi benim esim daha bana yaklasmiyo ilgili ama

Ayni benim esim :) Bana cok ilgi gosterir bas ustunde tasir dedim nerde anacim :) Adamdan birsey istiyorum ooo getirmiyor bile .. Bende birsey beklemiyorum artik bebegim iyi olsun da o bana yeter. Zaten duygularini pek belli eden bi tip degil. En iyisi biz bisey beklemeyek bu adamlardan :-)

bebegi ultrasondan gordumu kalbini dinledimi .cok etkilendi benim esim daha bana yaklasmiyo ilgili ama
Evet ultrasondan izleyince gözleri parlıyor merakla izliyor dediğiniz gibi bınu fiziksel olarak pek ifade etmiyor yaklaşıp öyle çok dokunmaz gece uyuyunca gelip seviyor karnımı sadece

Ayni benim esim :) Bana cok ilgi gosterir bas ustunde tasir dedim nerde anacim :) Adamdan birsey istiyorum ooo getirmiyor bile .. Bende birsey beklemiyorum artik bebegim iyi olsun da o bana yeter. Zaten duygularini pek belli eden bi tip degil. En iyisi biz bisey beklemeyek bu adamlardan :-)
Bolca varmış bu kocalardan demekki piyasada hepsi aynı bakalım bebek olunca görcez artık

Back
X