- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Allah yavrularımızı korusun kızlar , sanırım çoğumuz hemen hemen aynı durumdayız. Deterjanın kokusu bile karnımı o kadar ağrıtıyor ki , bebeğime zarar gelir mi diye korkuyorum . Mutfağa zaten giremiyorum bile . Saatlerce uyuyorum ve dinlenmiş kalkmıyorum ve çabucak uykum geliyor. Ne olacak bu halimiz ya(
o deterjan kokusu beni öldürdü. çamaşırları astığım odaya giremiyodum boğazım yanıyodu resmen. bide deterjanında parfümlüsünü almışım önceden. yumuşatıcı da ayrı kokuyo. gitttim en sade deterjanı aldım.
Allah yavrularımızı korusun kızlar , sanırım çoğumuz hemen hemen aynı durumdayız. Deterjanın kokusu bile karnımı o kadar ağrıtıyor ki , bebeğime zarar gelir mi diye korkuyorum . Mutfağa zaten giremiyorum bile . Saatlerce uyuyorum ve dinlenmiş kalkmıyorum ve çabucak uykum geliyor. Ne olacak bu halimiz ya(
o deterjan kokusu beni öldürdü. çamaşırları astığım odaya giremiyodum boğazım yanıyodu resmen. bide deterjanında parfümlüsünü almışım önceden. yumuşatıcı da ayrı kokuyo. gitttim en sade deterjanı aldım.
Ya aynen , yumuşatıcımın kokusu o kadar cezbedici gelirdi ki mesela , şimdi ise boğuluyorum resmen elimi yıkadığım sabunun bile kokusuzunu kullanıyorum artık .
Ne güzel yardım eden eşleriniz anneleriniz varmış.annem başka bir şehirde.ben normalde de çok zorlanark kendim yapardım Bel fıtıklarımdan dolayı.hamile olduğumu öğrenince 1-2 hafta eşim yaptı sonra tembellikten kadın tuttuk 2haftada bir o geliyor heryeri temizliyor.eşim o kadar rahat bi insan ki arada en azından banyo wc temizliği yaptırmak için baskı yapmama rağmen hiç oralı olmuyo.evin 2haftada ne hale geldiğini siz düşününben doğurana kadar enfeksiyondan ölmezsek iyidir.hiç aşermem olmadı iyi kötü yemek,bulaşık vs herşeyi kendim yaptım zaten eşim bilmez.ben yapamasam da dışardan yerdik mecburen tek istikrarla yaptığı şey çamaşır asmak.bu arada ben de çalışıyorum,stresli bir işim var akşamları çok yorgun hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?