- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
geçen gece bulaşıkları yıkadıktan sonra mutfağın yerlerini sonrada banyoyu yıkarken buldum kendimi. nasıl bi enerji gelmişse burayıda halledeyim şurayıda temizleyeyim derken gece yarımı geçiyodu
Ben 7. haftadan 15. haftaya kadar korkunç bulantı yaşadım. Temizliği, yemek yapmayı geçtim klozetin başından kalkamıyordum. O kadar halsiz düştüm ki artık banyoya sandalye koyup onda oturuyor dakika başı çıkarıyodum. Allah'tan akşam saat 10 gibi hafiflemeye başlıyordu gece uyuyabiliyordum ama sabah bulantıya uyanıp kaldığımız yerden devam ediyorduk. O zamanlar eşimle çok problemlerimiz oldu. O tertemiz ev, ve yemek derdindeydi. Biraz eşime yardımcı oluyum bugün de atıştırıveriyim derdi yoktu. Ben banyo da öğürücem diye patlıcan gibi kızarırken o kapıdan ''bugün ne yicez'' diye soruyodu. Artık hafif halsizlik dışında pek bi sıkıntım yok çok şükür. Yemeğimi de yapıyorum temizliğimi de ama gönlüm hala kırgın.
Ben 7. haftadan 15. haftaya kadar korkunç bulantı yaşadım. Temizliği, yemek yapmayı geçtim klozetin başından kalkamıyordum. O kadar halsiz düştüm ki artık banyoya sandalye koyup onda oturuyor dakika başı çıkarıyodum. Allah'tan akşam saat 10 gibi hafiflemeye başlıyordu gece uyuyabiliyordum ama sabah bulantıya uyanıp kaldığımız yerden devam ediyorduk. O zamanlar eşimle çok problemlerimiz oldu. O tertemiz ev, ve yemek derdindeydi. Biraz eşime yardımcı oluyum bugün de atıştırıveriyim derdi yoktu. Ben banyo da öğürücem diye patlıcan gibi kızarırken o kapıdan ''bugün ne yicez'' diye soruyodu. Artık hafif halsizlik dışında pek bi sıkıntım yok çok şükür. Yemeğimi de yapıyorum temizliğimi de ama gönlüm hala kırgın.
Hemen hemen hepimiz çok sıkıntılıyız bu konuda anladığım kadarıyla.neyse yine şükretmem lazım halime en azından bakmakta yükümlü olduğum başka bi ufaklık yok evde:)
sizinkide sıkıntı mı arkadaşlar benim evde iki kızım var birde elini hiçbirşeye sürmeyen bir eşim üstelik eve kadın gelicek dediğimde kıyameti koparttı hem çalış hem çocuklar hem gebelik dip bucak yapması için kadınla anlaştım evde terör esti resmen halinize şükredin
Ah ah o erkekleri yetiştiren analarda kabahat.Kadın erkek farketmez hepimiz insanız.
Hayat müşterek diyerek evleniyoruz.Eve para getirmeye gelince süper,ama eline al bir iş yap deyince kötü.
Bu kadar mı aciz bu erkekler?
Benim de oğlum olacak.Kesinlikle her işini yapmayacağım.Kendisi yapmayı öğrensin bir zahmet.Türkiye'deki annelerin en büyük zaafı bu.Aman çocuğumuz yorulmasın,aman ona birşey olmasın.
Nasıl kadınlar erkeklere bağımlı olmamalıysa,erkeklerin de bu konuda kadınlara bağımlı olmamaları lazım.
O kırgınlığını anlayabiliyorum. Banada yemek konusunda değilde uyku konusunda yapıyordu aynı şeyi. Çok uykum geliyordu, ha zaten uykucu bi insandım ama o sıra dayanımıyordum.
Hep bundan şikayet ediyordu, çok uyuyorum diye. Neyseki geçti benim o uyku dönemlerim ama dediğin gibi bazen aklıma geliyor söylediği sözler.
Anlamıyorlar işte. Kendileri bi hasta olsa, ilgilenmesen nasıl bozuluyorlar ama sende bişi oldumu aman nolcakki diyorlar. Erkeklerin empati yeteneği sıfır.
Benimde bundan önce düşüğüm oldu, istesemde iş yaptırmıyor bana, ama bi kavga anında nerden yaralayacağını iyi bilip, düzenli değilsin, bi evi toparlayamıyorsun diye lafı yapıştırmayı biliyor.
Rabbim çektiğimiz sıkıntıları mükafatlandırır inşallah ne diyeyim. Atalarımız boşuna dememiş Cennet anların ayakları altındadır diye. Babaların değil işte
Layıkıyla anneliği yerine getirenlerden eylesin Rabbim. Sıkıntılı olanlara da kolaylık versin inşallah.
bu konuda en şanslı benim heralde. eşim sağolsun evi süpürüyo tozları alıyo halıları silkeliyo ben sadece viledayla siliyorum. bazen halim olmuyo toplamaya yüzüm asılıyo eşim hemen kalkıyo toparlıyo ki canımı sıkmayayım diye 2 aylık hamileyim çok şükür bulantım ağrım yok sadece yemek yaparken biraz zorlanıyorum yapamadığım günler eşim dışardan alıp getiriyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?