Hamilelikte eve birini almıyorum

Sinddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
300
76
98
Sizce abartıyomuyum.Kayınvaldem kayınpeder bir de eşimin yiğeni ufaklık gelecekti.Tedirgin oldum koronadan dolayı iptal ettirdim.Ama bazı tanıdıklarım hamileykende görüşmüştü.Ben de düşünüyorum ben mi abartıyorum acaba?Eşim diyor sonuçta ben de çalışıyorum dışardayım eve geliyorum.Aynı risk diyor .

Yazacak hiçbişey bulamadım size acaba kendi ailenize de aynısını yapıyor musunuz

Kendi ailem bir ablam var.O da uzakta

Yanlıs anlamayın d aböyle bir saçmalık olabilir mi ya eşiniz de sizi dinliyor birde. Günlerdir istifra etmekten elimi kaldıramıyorum. Allah razı olsun kayınvalidem bana kızı gibi bakıyor. Ben korona var diye diye evime almayacağım. Kurban olurum be ben kayınvalim kayınpederime. Ya size bişey olsa kim bakıcak kendi kendinize bakarsınız korona var zaten

Ben bebek için korkuyorum.5 sene olmadı.O yüzden.Yatarak geçiriyorum bana da hep yemek yolluyor kayınvaldem

Ben bebek için korkuyorum.5 sene olmadı.O yüzden.Yatarak geçiriyorum bana da hep yemek yolluyor kayınvaldem
Bende 2kez düşük yaptım riskli gebelik yaşıyorum. Ama birgün bile aklıma gelmedi kayınvalımler için. Mesela dışarısı için çok haklsınız. Eşimin kuzeninin nişanı oldu oraya gitmek istememiştim ama yabancılar olucağı için.

O zamn biraz kıymet bilin insanlarda üzülmesin. Onlarda muhakkak sizi düşünerek hareket edecektr

Eşiniz dışarda çalışıyorsa risk hep evinizde var demektir keşke geri çevirmeseydiniz kabalık da değillermiş

Yorumlari okuyunca korona asla azalmaz dedim..
Bulas yabanci tanidik diye ayiriyor mu hayir. Kayinvalidenler sadece sizinle gorusecekse eyvallah gorusun ama kesin oyle degildir. Ayip olmasin diye hastaliga yakalansan Allah korusun birsey olsa bunun vebalini kim odeyecek. Onemli olan sen ve bebeginsin. Kimsenin seni suclu hissettirmesine izin verme su durumda olmasi gereken bu fakat insanlar rahat. He keske korona kayinbalide olunca bulasmasa ama yok oyle birsey

Tesekkür ederim.Herkes öle yazınca dedim ben mi kötüyüm

Valla hamile olduğum günden beri ordan oraya gezip tozuyoruz eşimle en ufak rahatsızlık bile geçirmedim. evhamlı birisisiniz galiba

Yaa ne güzel yazmışsınız kurban olurum diye keşke ben de öyle diye bilseydim ne güzel şey sevmek sevilmek

Bu soruyu sormanız bile saçma, Türkiye’de ve dünyada en riskli grupların içinde sayılıyor hamileler, bebeği kurtarsalar bile siz o denli şanslı olmayabilirsiniz. Bizim insanımız da gerçekten iflah olmaz, bir kez daha görmüş olduk sayenizde! Ben de bu süreçte kimseyi eve kabul etmiyorum, kendim de davetlere icabet etmiyorum. Eşim bir müddet evden çalıştı, son aylarda işe gidiyor mecburen ama azami dikkat ediyor çok şükür. Eşimin işe gitmesi mecburiyet, kayınvalide, anne, dayı, arkadaş ziyaretleri keyfi. Kimse kusura bakmasın, canımızdan önemli değil. Allah kurtarsın, sağlıklı doğumlarımız olsun, telafi ederiz inşallah

Aileniz uzakta birşey olsa size sadece kayınvalideniz bakacak aşı olup önlem alabilirsiniz daha basit ve etkili bir yöntem bence bu şekilde eşinizi de eve almayın nerden ne getirir belli olmaz bende 30 haftalığım aşımı oldum ailemde de herkes oldu ailem hariç kalabalık ortamlara girmiyorum alışveriş vs hiç uzatmıyorum eşimde aynı şekilde dikkat ediyor biz önlemimizi böyle alıyoruz

Valla olacağı varsa her türlü olursunuz eşiniz çalışıyor herşeye tam dikkat ediyor mu sanmam. Ben bile çalışırken 3kat n95 dahil maske taktım şükür hastalanmadım ama dünden beri gribim kim neyin tam koruduğunu söyleyebilir ki

Ya ben açıkçası herkes neden bu kadar tepki göstermiş anlayamadım, tabi sonradan iptal etmek pek hoş olmamış. Ama korona en çok hamileleri etkiliyor şu sıralar. Allah korusun anneye ya da bebeğe birşey olsa nolacak. Ben hamileyken koronayı atlattım ve inanın çok zordu, bu riski almaya değmez. Kendinizi o kadar da suçlu hissetmeyin bence . Yalnız kayinvalidenizi arayıp gönüllerini alın birazcık, durumu anlatın falan. Hoş karşılarlar.

Tesekkür ederim

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…