Hamilelikte fitil kullanımı ve cinsel ilişki

Ceennet

Aktif
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
1.001
371
43
Hamilelikte fitil kullanırken ilişki nekadar dogru ?
İlacımın adı EXAGYN vajinal tablet.
Hamile olmadan önce kullandıklarımda ilişkiye girilmemesi gerekiyordu ilaç bitene kadar. Bu fitili ilk defa kullanıyorum değişik bir fitil .

Enfeksiyon icin mi verildi hamile degilken ben de kullandim 5 tane hemen iyilestim .

Vajina agzında kaşıntım vardı bakteri kremim vardı kullandm geçmedi geçmeyince doktora gittim fitil verdi bugün 3. Fitil olacak fakat öglen fitil erimemiş bir şekilde geri geldi ne kadar etkili olacak bu fitil bilmiyorum aynı hap gibi dier kulla dogım fitillere benzemiyor. :(
Enfeksiyon icin mi verildi hamile degilken ben de kullandim 5 tane hemen iyilestim .[/QUOTE

Vajina agzında kaşıntım vardı bakteri kremim vardı kullandm geçmedi geçmeyince doktora gittim fitil verdi bugün 3. Fitil olacak fakat öglen fitil erimemiş bir şekilde geri geldi ne kadar etkili olacak bu fitil bilmiyorum aynı hap gibi dier kulla dogım fitillere benzemiyor. :KK43:
Sen yanlis kullanmissindir kuzum .Yatmadan yaparsan uzun sure wc ye gitmezsen erir .Bir de tamamen ileri itebilmek lazim.

Enfeksiyon icin mi verildi hamile degilken ben de kullandim 5 tane hemen iyilestim .
Bende hamilelikten önce enfeksiyon atlattım hem hastanede yattım hemde igne tedavisi gördüm idrar yanmam yok ke dimi sürekli takip ediyorum zira enfeksiyon kaparsam bebegimin gözleri kör olabilir

Dün gece koymuştum yeterincede ittim fakat bugün öglen lavaboya gittigimde iççamaşıra gelmiş şekilde buldum dışı biraz erimiş tüm bişekilde duruyordu birçokkez kullandım bu fitil hap gibi 61 tl para ödedim . Yanlış kullanmamın imkanı yok ç0nkü çok tedaviler gördüm.
Sen yanlis kullanmissindir kuzum .Yatmadan yaparsan uzun sure wc ye gitmezsen erir .Bir de tamamen ileri itebilmek lazim.

Dün gece koymuştum yeterincede ittim fakat lavaboya gittigimde iççamaşıra gelmiş şekilde buldum dışı biraz erimiş tüm bişekilde duruyordu birçokkez kullandım bu fitil hap gibi 61 tl para ödedim . Yanlış kullanmamın imkanı yok ç0nkü çok tedaviler gördüm.
Bilmiyorum tamamen girse erirdi diye düşünüyorum. Ben erimeme gibi bir sorun yaşamadım. Gece kullanip yattim sabaha kadar wc ye gitmedim

Bilmiyorum tamamen girse erirdi diye düşünüyorum. Ben erimeme gibi bir sorun yaşamadım. Gece kullanip yattim sabaha kadar wc ye gitmedim
Haklısın ama daha önce birçokkez kullandım gece koydum hiç tıvaletede gitmedim kullanmamış olsam hiç haklısın ama birçokkez kullandım yalnız bu kullandıgımı ilk defa kullanıyorum aynı hap gibi kuru fitil

Back
X