hamilelikte folic asit ve elevit kullanımı(13 hafta)

mnaltnsk33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
5
0
1
Edirne
iyi günler arkadaşlar. 13 haftada doktora kontrole gittim folic asiti bırakmadı ve elevit içmemi söyledi aynı zamanda elevit ile birlikte imom adında ilaç verdi. bir gün birini bir gün birini iç dedi. folik asiti bırakmamı söyledi ama başka doktor folik asiti bırakma diyor ne yapmalıyım sizce. şuan 14 hafta 4 günlük bebeğim . yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Canım ben hala folik asit kullanıyorum aynı zamanda elevite de başladım. Doktorum folik asit kullanmanda bir sakınca yok zaten fazlasını vücut idrarda atıyor dedi. Oyüzden devam ediyorum. Bırakma diyorsa doktorun bence devam et sende çünkü hiç zararı yok.

çok kullanım dan rahatsız olursanız bir ay kullanır bir ay ara verir orta yolu bulmuş olursunuz.

Benim drum elevit yazinca folik asiti biraktirmisti zaten elevitin icinde var..

hamileliğim netleştiği andan itibaren doktorum foliği kesip decavit verdi.zaten decavite 12 vitamin var ve ayrıca folik asitin 2 katı folik asit var...elevit zaten kimse önermiyor malum domuz katkısı olayından ötürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…